A rendszeres irodatakarítás a 15. kerületben viszonylag ritkán igényelt szolgáltatás. A főváros 15. kerületének jelentős részét ugyanis lakótelepek, kertvárosi utcák és részben mezőgazdasági területek foglalják el, irodákat, irodaházakat keveset találni a városrészben. Így a 15. kerület rendszeres irodatakarítás szempontjából is mellőzött helyszínnek számít. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az irodatakarítás a 15. kerület esetében nehezen elérhető szolgáltatás lenne. A Rákospalotát, Pestújhelyt és Újpalotát egyesítő városrész, bár távol esik Budapest központjától, mégis jól megközelíthető kerület. Elsősorban lakókerület, Újpalota a főváros egyik legnagyobb lakótelepe. A 15. kerület nagyjából 80 ezer embernek nyújt otthont, akik jelentős részben Budapest más kerületeiben dolgoznak. Bár üzleti szempontból mellékszíntér, mivel több cég és vállalkozás tart fönt itt irodákat, ezért a rendszeres irodatakarítás a 15. kerületben is keresett szolgáltatás.

Irodatakarítás 15. kerület – Amit a helyszínről tudni illik

A 15. kerület a főváros nagy múltú kerületeitől eltérően fiatal városrész, csak 1950-től Budapest része. Azelőtt a Szilas-patak mentén felépült Rákospalota város és Pestújhely község önálló települések voltak. Újpalota, amely lényegében egy óriási lakótelep, csak az 1970-es évek végére alakult ki. A városrészen halad át a nagy forgalmat lebonyolító M3-as autópálya, illetve külső határainál fut az M0-ás. A több városrészből álló, bizonyos tekintetben vidékies jellegű, ugyanakkor hatalmas lakótelepeket is magába foglaló 15. kerület rendszeres irodatakarítás vonatkozásában változatos képet mutat. Régi, földszintes házakban, ipari jellegű épületekben, esetleg panelházak földszintjén is találni irodákat, melyek száma a kerület területét és népességét tekintve alacsony. A vállalkozókat főként a kedvezőbb ingatlanárak és esetenként a helyi kötődés tartja a kerületben.

A 15. kerület rendszeres irodatakarítás szempontjából nem frekventált helyszín, még sincs kedvezőtlen helyzetben, mivel jellegének, elhelyezkedésének és közlekedési viszonyainak köszönhetően könnyen megközelíthető városrész. Bár a városképet a lakótelepek és a kertvárosi, vidékies épületek határozzák meg, a 15. kerületben is számos cég működteti telephelyét, székhelyét. Ipari parkjainak köszönhetően a rendszeres irodatakarítás a 15. kerület esetében sem ismeretlen szolgáltatás. Függetlenül az irodájának otthont adó épülettől és annak megközelíthetőségétől, hozzánk bizalommal fordulhat, ha rendszeres irodatakarítást szeretne 15. kerületi vállalkozása számára.