A rendszeres irodatakarítás 22. kerület területén fontos szolgáltatás, hiszen Budafok-Tétény Budapest egyik gyorsan fejlődő és frekventált kerülete, ahol számos helyi vállalkozás, illetve országos és nemzetközi jelentőségű cég működtet irodát vagy tart fönt telephelyet. Ahogyan otthonainkban, a közterületeken vagy a közintézményekben, úgy a különböző üzletekben és irodákban is nélkülözhetetlen a tisztaság, a higiénia. Ezért az irodatakarítás 22. kerület vonatkozásában is megkerülhetetlen feladat. De miért ilyen kiemelkedő helyszín a Főváros 22. kerülete?

A 22. kerület a könnyen elérhető lehetőségek városrésze

irodatakaritas_22_kerulet

Az irodatakarítás 22. kerület esetében kimondottan keresett szolgáltatás, hiszen, mint már említettük, Budafok-Tétény üzleti-kereskedelmi szempontból kifejezeten vonzó városrész. A kerületet keletről és délről határoló Duna ősidők óta fontos kereskedelmi, hajózási útvonal, ráadásul a folyót éppen a 22. kerület közepén hidalja át az M0-ás autópálya hídja, amely gyakorlatilag Budapest utolsó dunai hídja délen. A kerület tehát autópályán, gyorsforgalmi úton remekül megközelíthető, miközben tengelyén fut át a Déli Pályaudvaron végződő fontos vasútvonal is. A terület már másfél évszázada is vonzotta a befektetőket, itt épült föl a Törley pezsgőgyár, majd később az egész országot ellátó élesztőgyár is. A 22. kerület irodatakarítás iránti igényét azonban nem annyira a régi idők nagyüzemei, mint inkább a XXI. század ipari parkjai, üzletközpontjai és irodaházai indukálják. Budafok-Tétény bővelkedik az effélékben, melyek éppúgy célpontjai a távoli országokból kamionokon érkező tömegáruknak, mint a belvárosból vonattal, busszal, villamossal induló fogyasztóknak. Előbbiek az elmúlt években, évtizedekben felépült korszerű, könnyűszerkezetes raktárakat keresik, utóbbiak a nagy szórakoztató- és üzletközpontokat célozzák. Így, vagy úgy, a tisztaság mindenütt fontos szempont, különösen a koronavírus-járvány kitörése óta, ezért a rendszeres irodatakarítás 22. kerület vonatkozásában is éppolyan fontos, mint maguk a városrész sokféle szolgáltatást nyújtó egységei.

 

Napi rutintól a nagytakarításig22_kerulet_irodatakaritas

A 22. kerület irodatakarítás szempontjából természetesen nem különbözik Budapest többi kerületétől, az irodatakarítás itt is olyan alapvető tisztasági műveletek elvégzését jelenti, mint a helyiségek kitakarítása, a szemét és a szennyeződések eltávolítása, a padló felmosása és a kárpittisztítás. Ez természetesen fertőtlenítő takarítást is jelent, különösen a mellékhelyiségek esetén. Igény szerint vállalunk nagytakarítást is, sőt, amennyiben az irodához zöldterület is tartozik, akár kertgondozást is. Az irodatakarítás 22. kerület bármely részén gyorsan és megbízhatóan elérhető szolgáltatásunk.