Raktár vagy logisztikai park? Nekünk a nagyobb és speciális igényű épületek takarítása sem jelent gondot. Mindenre felkészült, nagy és profi takarítócég lévén gépparkunk és munkatársaink mindennemű takarításra felkészültek. Profilunkba tartozik az irodatakarítás, raktár takarítás, műhelyek, csarnokok takarítása, zöldterület gondozás és szinte bármi, amit egy takarítócég elvégezhet.

raktartakaritas

Raktár takarítás – fókuszban a padló

A raktár takarítás legnagyobb részben a raktár padlójának megtisztításából áll. A raktárak, műhelyek padlóján általában rengeteg szemét gyűlik össze, így első lépésként ezektől szabadulunk meg. Míg a műhelyekben a forgács, a szilánkok, az olajfoltok és gumicsíkok teszik ki a padló mocskának legjavát, addig egy raktárban inkább kartonok, papírok, csomagolóanyagok és szintén gumifoltok adják a padlótisztítási munka első fázisának feladatait. A szemetet összeszedni és elszállítani vagy a megfelelő konténerekbe pakolni az első lépés. A por és aprószemű szennyeződés összegyűjtése, fölszámolása a következő feladat, melyet a padló felmosása követ. A felmosás egy raktártakarítás során történhet magasnyomású mosóval vagy egyéb speciális gépekkel. A cél ugyanaz, ipari tisztításnak vetni alá a padlót. Nekünk nem okoz gondot az ipari beton padló, a nyers beton vagy a műgyanta sem.

A padló speciális gépekkel történő felmosása fertőtlenítő hatású vegyi tisztítás is egyben. A fertőtlenítés elsődleges fontosságú, főleg a jelen vírushelyzetben.

ipari_raktar_takaritas

Különböző raktárak különböző megoldásokat igényelnek. Munkánk, kollégáink száma és képzettségük, valamint a raktár takarítás során használt takarítógépek és tisztítószerek mindig az adott raktár jellegének, a raktározott áruval kapcsolatos előírásoknak megfelelően kerülnek kiválasztásra.

Egyéb raktártakarítási feladatok

A raktár takarítás a szemétmentesítéssel, padlófelmosással, fertőtlenítéssel és csúszásmentesítéssel nem ér véget. Számos egyéb feladatot is kell végezni, bár a megrendelések többsége a padlóra fókuszál. Az acélvázas, nagy belmagasságú raktárakban is vállaljuk a portalanítást és pókhálózást. Magas minőségű, korszerű teleszkópos megoldásokkal az extrém belmagasság sem okoz gondot. A magasan futó csövek, légtechnika, fémváz, berendezési tárgyak portalanítás és lemosása nekünk nem okoz gondot. Mindene eszközzel és megfelelő képzettséggel valamint hosszú évtizedek gyakorlatával tökéletes rendet és tisztaságot varázsolunk a legkoszosabb raktárba is.

Raktártakarítást napi rendszerességgel vagy alkalmi jelleggel is vállalunk. Érdemes a raktártakarítás gyakoriságát jól felmérni, hogy a jogszabályi előírásoknak és a dolgozói, vezetői igényeknek egyaránt megfelelő, a munkát és fejlődést segítő, költséghatékony együttműködést alakítsuk ki. Mi, profi és lelkiismeretes takarítócégként az elérhető legnagyobb ügyfél elégedettséget szem előtt tartva segítünk a takarítási szükségletek felmérésében.