Pest megye takarítócég listája meglehetősen hosszú. Budapest és vonzáskörzete az irodatakarítás, intézmény takarítás, üzlet és raktártakarítás, ipari takarítás munkákat extrém mennyiségben igényli, így egy takarítócég Pest megye egészét ki sem tudná szolgálni. De kit válasszon a listából? Természetesen minket. Mondhatnánk ezt így kapásból, azonban akadnak olyan esetek, mikor – bármilyen meglepően is néz ez ki a saját blogunkban – érdemes mást választani. Erről és még pár fontos dologról írunk most.

Mikor érdemes mást választani helyettünk?

takaritoceg_pest_megye

Kevés esetben, de azért akadnak ilyenek. Egy profi takarítócég Pest megye minden pontján ugyanazt a  színvonalat kínálja. Mindegy, hogy egy fővárosi irodaházban vagy egy vidéki önkormányzatnál kell a takarítást elvégezni, a minőség változatlan. Árban sem tehetünk különbséget, hiszen hogyan nézne már ki, ha sokkal drágább lenne maga a takarítás, amikor messze kell menni. Na de épp itt van a lényeg. Olyan apró takarítási munkákra, melyek esetén az utazás, mondhatjuk a kiszállási díj annyi volna vagy akár még több is, mint a takarítás ára, bizony nem érdemes minket választani. Ez senkinek nem éri meg. Természetesen igaz ez minden olyan takarítócégre, ami elegendő távolságból indul a munkát elvégezni, hogy a fentebb felvázolt, kevésbé gazdaságos helyzet létrejöjjön. Van, amikor érdemes a közelebbi takarítócég munkáját igénybe venni.

Természetesen akkor is mást kell választani, ha egy takarítócégnek nincs kapacitása újabb munkát vállalni. A Covid alatt többször tartottunk attól, hogy nemet kell mondanunk, ha újra visszatérhetünk a normális kerékvágásba, mert annyi lesz a fertőtlenítő takarítás igény és megnövekedik az emberek profi takarításra való igénye is.  Azonban folyamatos fejlődéssel és növekedéssel mindent meg tudtunk oldani eddig is és eztán sem lesz másként. Vannak olyan időszakok (ünnepek előtt, tavaszi, őszi nagytakarítások), amikor nekünk is idejében kell szólni, ha takarításra lesz szükség. A már meglévő megállapodásokat ez nem érinti, ám újabbakat, vagy eseti takarításokat ezekben az időszakokban csak több napra előre egyeztetve tudunk vállalni. Ha ilyenkor kell azonnal takarítócég Pest megye bármely pontján, hát sajnos akkor is valaki más után kell nézni. Reméljük, hogy sikerül jól választani! Blogunkban ehhez is adtunk már segítséget, érdemes átolvasni régebbi írásainkat is.

Mikor érdemes minket választani nagy távolságból is, ha a takarítás pest megye területén szükséges?

takaritoceg_pest_megye_2

Amikor nagy a távolság, költséges az odaút, ám a takarítás nagyobb hangvételű vagy rendkívül fontos a minősége, akkor érdemes minket választani. Míg egy kis helyiség piperetakírtására nem éri meg messzíről szakembert hívni, úgy egy teljes iroda, sőt, irodaház vagy extrém takarítást igénylő helyek, ipari takarítások esetén megéri a minőséget, megbízhatóságot, tapasztalatot választani. Mi vagyunk az egyik legrégebbi és legnépszerűbb takarítócég Pest megye területén.  Ezt profi és lelkiismeretes hozzáállásunknak, folyamatos fejlődésünknek köszönhetjük. Nálunk képzett, gyakorlott és munkájukra igényes takarítók dolgoznak. Gépparkunk naprakészt és kiterjedt. Tisztítószerek és módszerek tekintetében az előírásoknak megfelelő, a megrendelői elégedettséget biztosítani tudó és a lehető legzöldebb lehetőségeket választjuk. Rugalmasak vagyunk és egész Pest megyében elérhetőek.