A budapesti I. kerület irodatakarítás szempontjából sok munkát kínál. Irodatakarítás lehet konkrétan az irodák kitakarítása, de egy takarítócég számára nem sok különbséget mutat egy galéria vagy egy szolgáltató helység kitakarítása sem. Színvonalas szolgáltatást kínálunk mindenhol. Takarítás, fertőtlenítés és maximális megrendelői elégedettség jár mindenkinek.

I.kerület takarítása

Budapest első kerülete, a Budavár névre hallgató, Duna menti 3,41 km2-es terület Fővárosunk szívében. Itt található a Budai Vár, a Halászbástya és rengeteg turistalátványosság, de galériák, vendéglátóegységek, múzeumok, közintézmény és hivatal is üzemel a területén. Az I. kerület irodáinak, épületeinek takarítása során időnként nagy körültekintéssel kell eljárni. Sok a műemléképület, ezért nagyon fontos, hogy méginkább odafigyeljünk az eredeti állapot megóvására. Egy parketta kicserélhető, de egy eredeti stukkó például bár pótolható, hatalmas veszteség, ha megsérül. Hozzá nem értők kezében gyakran sérül a kényes felület, ezért fontos taklarítócég profi szakembereire bízni a munkát vagy ha magunk takarítanánk, akkor először informálódjunk!

Az I. kerület lakóövezetében számos  iroda, székhely, bemutatóterem kapott helyet. A kívülről sokszor műemléképületnek látszó házak belülről már modernizáltak, így a kapun belépve szocialista vagy valóban modern környezetben találjuk magunkat. Budavár rendkívül változatos képet mutat, akár az utcáin sétáló turisták számára, akár takarítási szempontból. Egy profi takarítócég számára ez nem jelenthet gondot. Mi tudjuk, mit mivel és hogyan tisztítsunk a színvonalas végeredmény és az állagmegőrzés érdekében. Minden szükséges tisztítószerrel, tisztítóeszközzel, takarítógéppel rendelkezünk bárminemű takarítás elvégzéséhez. Ezeket a szereket és eszközöket képzett és tapasztalt takarítóink hazsnálják, így biztos lehet abban, hogy a legkényesebb felület is tiszta, higiénikus lesz, miközben eredeti állapotát megóvjuk, sőt, ahol szükséges, ápoljuk is.

muemlék_takaritas

Miért kell takarítócég az I. kerület irodáinak tisztán tartására?

Budapesten, bár sok lakásiroda üzemel, azért többségében nagyobb alapterületű irodák találhatóak. Az I. kerület nagy belmagasságú és többszobás lakásai pedig már kilépnek a kis lakásiroda címkéje alól, ráadásul számos modern iroda is működik itt. Így nem kérdés, hogy takarítási szempontból profi segítségre van szükség. Egy iroda reprezentatív célokat is szolgál, így rendkívül fontos, hogy megjelenésre is jó benyomást keltsen. A rend, a tisztaság és a higiénia alapkövetelmények, ezek megteremtése viszont nem könnyű feladat. A rendszeres irodatakarítás egy takarítócég által olyan alapot kínál, melyre biztosan építkezhet. A tiszta és rendezett környezet, a higiénia adta biztonság a munkamorálra is jó hatással van, így a profi takarítás közvetetetten ugyan, de jelentős mértékben hozzájárul a sikerekhez. Az I. kerület patinás épületeiben a profi segítség elengedhetetlen, hiszen sok esetben speciális megoldások és tapasztalat, képzettség szükséges a tökéletes végeredményhez. Kívjon minket bizalommal I.kerületi irodájának, galériájának vagy üzletének takarításához is!