Tulajdonképpen lehet mondani, hogy mi pesti takarítócég vagyunk, hiszen főleg a fővárosban és annak vonzáskörzetében kínáljuk szolgáltatásainkat. Ezen szolgáltatások közt megtalálható a nagytakarítás is, ami egy igazán alapos munka és a helyek jellegétől, funkcióitól függően évente kettő, három vagy akár több alkalommal is szükséges lehet. A nagytakarítás magában foglalja a padlók, ablakok, szőnyegek, mellékhelyiségek és előcsarnokok alapos tisztítását, fertőtlenítését, valamint a függönyök mosását is. Nézzük, hogy néz ki mindez, ha mi csináljuk!

A nagytakarítás folyamata

Előkészítés: Helyszíni felmérés, részletes megbeszélés a megrendelővel, szerződéskötés, a szükséges tisztítószerek és eszközök kiválasztása.

Részletes takarítás: Minden felület, sarok és nehezen elérhető hely alapos tisztítása, a padló felmosása és ápolása, az ablakok, üvegfelületek tisztítása. Ekkor kerül sor mindara, amiben megállapodtunk és lehet ebben szinte bármilyen egyedi igény is.

Fertőtlenítés: Különös figyelmet fordítanak a mellékhelyiségek, konyhák, és egyéb közösségi területek fertőtlenítésére. nem hagyunk ki egyetlen pontot sem és kiemelten kezeljük a külön kéréseket. Az általunk végzett munka maximálisan megfelel az előírásoknak, sőt, bízhat benne, hogy túl is szárnyalja azokat.

Utómunkálatok: A helyiség visszarendezése, a tisztítószerek és eszközök eltávolítása, szellőztetés következik végül. Mindig olyan állapotokat hagyunk, amivel már senkinek semmi dolga nincs.

Miért jó választás a Serverin, a patinás pesti takarítócég?

Cégünk, a Serverin többtízéves tapasztalattal igazán nagymúltú pesti takarítócég. A sokéves komoly tapasztalatot a főváros adta színes kihívások során szereztünk. Takarító csapataink járatosak mindenféle környezetben, legyen az egy modern irodaépület, egy műemlék vagy műemléknek számító lakóház vagy egy forgalmas középület. Budapesten szerzett tapasztalataink lehetővé teszik, hogy gyorsan és hatékonyan alkalmazkodjunk a különféle helyszínek speciális igényeihez, és a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek. Extrém takarítást is vállalunk, úgyhogy nekünk igazán nem okoz gondot semmi, ami ki kell pucolni.

pesti takarítócég

Az évek során számtalan különböző helyszínen dolgoztunk, és minden egyes megbízásunk hozzájárult ahhoz, hogy folyamatosan fejlesszük és tökéletesítsük takarítási technikáinkat. Az ipari létesítményektől kezdve a kisvállalkozások irodáin át a magánlakásokig mindenhol megálljuk a helyünket, de ez egy pesti takarítócég esetén alapelvárás lenne. Szerintünk.  Ezen kívül a budapesti nagytakarítások során felmerülő egyedi problémákkal is sikeresen megbirkózunk, hiszen munkatársaink rugalmasan és kreatívan alkalmazzák tudásukat a legkülönbözőbb helyzetekben.

Munkánk során különös figyelmet fordítunk a részletekre, és minden egyes megbízást a legnagyobb gondossággal végzünk el. A pesti takarítócég rugalmas időpontokban, akár hétvégén vagy éjszaka is vállal nagytakarítást, hogy ügyfelei számára a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzák. Minden takarítási projektünket az ügyfelek igényeihez igazítjuk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.

A nagytakarítási szolgáltatásaink közé tartozik a padlók alapos tisztítása és ápolása, az ablakok és üvegfelületek csillogóvá varázslása, valamint a mellékhelyiségek fertőtlenítése. Emellett a bútorok és kárpitok tisztítására is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a belső terek minden szempontból kifogástalan állapotban legyenek. A rendszeres nagytakarítás nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem hozzájárul a higiénia fenntartásához is, ami különösen fontos a közösségi terek és munkahelyek esetében.

Bízza a takarítást a profikra, és élvezze a tiszta, rendezett környezetet egy patinás pesti takarítócég segítségével!