oldal fal tisztításAz irodatakarítás Budapesten és környékén már nem csak abból áll, hogy a takarító néni felporszívóz és felmossa a követ. Sokkal többről van szó, hiszen ma már az irodákban komoly tárgyalásokat folytatnak, akár nemzetközi cégek képviselőivel, akik számos helyen megfordulva könnyen különbséget tudnak tenni rendezett és rendezetlen, tiszta és koszos iroda között. Utóbbi tényezők pedig erősen befolyásolják a kialakuló kapcsolatokat, hiszen valljuk be, bármennyire is nem szép dolog, az első benyomás alapjaiban határozza meg a véleményünket.

Egy jól működő iroda a tisztaságot sem bízza a véletlenre, hanem takarítócéget fogad az kényes feladatok ellátására. Munkatársaink precíz, gondos munkát végeznek, legyen szó napi vagy heti takarításról, általános, folyamatos megbízásról vagy csak alkalmi jellegűről.

Felmosás, porszívózás, portörlés, ablakmosás, a mosdók és mellékhelyiségek higiéniájának és hófehér ragyogásának fenntartása, mosogatás, kilincsek, korlátok tisztítása, mind-mind szerves és általános részét képezik munkáknak, de még a szobanövények locsolása is felvehető a listára. Az iroda díszét képező virágokon sajnos szintén megül a por, ezek felfrissítése is fontos feladat, nem csak esztétikai szempontból.

Egy irodában olyan szennyeződésekkel és koszolódásokkal lehet találkozni, melyek nem mindegyike tüntethető el a szokványos takarítási megoldásokkal. Éppen ezért nem lehet olyan személyre bízni az irodai „házimunkát”, aki csak munkaként tekint rá. Szükség van arra, hogy nem a munka gyors elvégzésén legyen a hangsúly, hanem a kiváló eredmény elérésén, mely sok estben nem szokványos megoldásokat kíván. Van olyan, hogy kreatívnak kell lenni, mert például egyes résekbe beszorult a szösz és nem akar kijönni. Ha irodatulajdonosok vagyunk, nem elégedhetünk meg azzal, hogy valaki néha egy kis rendet csinál, vagy a fizetett takarítónő igyekszik túllenni a napi adagon és csak azt takarítja ki, ami ellenőrizhető. Nem, ez nem engedhetjük meg magunknak, tökéletes tisztaságra van szükség a higiéniai követelményeknek megfelelően.

A lustaság ismeretlen fogalom számunkra, ha kell, kipiszkáljuk a beragadt szöszt, megoldjuk azt, amit hagyományos módon nem lehet. A kosznak távoznia kell, az irodának ragyognia kell.

Egy magára valamit is adó takarítócég munkatársai alkalmazkodnak az egyedi igényekhez és az egyedi lehetőségekhez, így biztos lehet benne minden cégvezető, hogy makulátlan környezetet hagyunk magunk után. Munkánk a referencia, mindent elárul rólunk, amit a kezeink közül kiadunk!