irodatakarítás takarítónőAblaktisztítás házilag vagy takarítócéggel?

Néhány iroda időnként saját alkalmazottaival végezteti az ablaktisztítást vagy szennyeződés esetén az üvegpolcok, üvegasztal tisztítását. Sajnos a végeredmény nem mindig makulátlan. Az üvegfelület roppant kényes, ezért megtisztítására külön figyelmet kell fordítani. Fontos a tisztítószer minősége és mennyisége, a tisztítás során használt rongy vagy tisztítóeszköz, valamint az üveg szárazra törlésének módja, eszköze. Ha ezek közül csak egy is problémás, elégedetlenek leszünk a végeredménnyel. Ahogy ügyfeleink is azok lesznek, hiszen kinek van kedve egy maszatos, láthatóan foltos üvegasztalra kipakolni a fontos mappákat, vagy felvenni róla a poharat, amiben inni kapott? Ha az asztal koszos, a pohár sem lehet valami makulátlan. Mondanunk sem kell, így akár ügyfélvesztés is előfordulhat, hiszen a higiénia, a jó közérzet, akár egy kitűnő üzlet alapja is lehet.

Az irodatakarításon belül külön szolgáltatás az ablaktisztítás, mert teljesen más felszerelést, szakértelmet, munkát igényel, mint az iroda egyéb felületeinek tisztítása, ám egy magára valamit is adó takarítócég nyújt ilyen jellegű szolgáltatást. Ha az ablaktisztítás nem is, de az üvegpolcok, üvegasztalok lemosása mindenképpen részét képezi az irodatakarítás munkálatainak. Kiváló szerekkel, kiváló eszközökkel és elhivatott, munkájára igényes takarítókkal dolgozunk, így biztosítani tudjuk a ragyogó, kristálytiszta üvegfelületeket napi takarítással minden nap.

Heti takarítással az üvegfelületek két irodatakarítás között veszítenek fényükből, hiszen minden egyes lerakódott porszem vagy minden ujj, kézlenyomat intenzíven meglátszik rajta, ám amit rendszeresen profin tisztítanak, még egy hét elteltével is igényes hatást kelt. Kivéve, ha a dolgozók, ügyfelek összekoszolják, a ráömlött kávét, ételmaradékokat nem takarítják el róla. Nem elég csak vizes ronggyal áttörölni vagy mosogatószerre zsírt oldani, az üveget fényestre is kell törölni a tisztítás után.

iroda gépi sikálsáIrodatakarítás ablaktisztítással, hogy minden ragyogjon

Egy profi takarítócég az irodatakarítás és ablakmosás munkálatait úgy végzi, hogy az elkészült munka referencia számára, ezért cégtulajdonosként vagy irodavezetőként biztosak lehetünk abban, hogy makulátlan végeredmény fogad majd.

Az üvegen minden meglátszik. Ha egy iroda alapvetően tiszta, rendezett, ám a beáramló fény piszok rajzolta mintázatokat fed fel ablakain, hiábavaló volt minden igyekezet. A teljes tisztaság érzet eléréséhez nem hunyhatunk szemet az apróságok fölött sem, és ott is profi megoldásra van szükség, ahol nem “táncolnak papok”.

Egy másik fontos dolog még e témában a minőségbiztosítás és a takarítás során esetlegesen okozott károk ellenértékének megtérítése. Eddigi munkásságunk során még sehol nem történt káreset, erre kiemelten büszkék vagyunk, azonban annak érdekében, hogy mindenki biztonságban érezze magát, előre is biztosítjuk partnereinek felelősségvállalásunkról és a munkákra vállalt garanciáról.