A műhely takarítás egy külön műfaj a takarítás területén és önmagán belül is sokfelé elágazik. Cégünk, a Serverin takarító szolgálat több mint 20 év tapasztalatával végzi a műhelyek, gyártósorok takarítását is, melyet egész pest megyében kérhet tőlünk. Olvasson tovább, ha érdekli, mit nyújthatunk műhelye számára vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. Telefonon, e-mailben és árajánlat kérő űrlapunkon keresztül is elér minket, kérdéseire szakértő válaszokat adunk.

Miért kíván szakértelmet a műhely takarítás?

muhely_takaritas

A műhely takarítás sok esetben akár extrém takarításnak vagy ipari takarításnak is minősülhet, hiszen vannak olyan műhelyek, ahol a napi munkafolyamatok képezte szennyeződés nem csak sima por vagy zsíros lerakódás. Veszélyes anyagok, speciális igényű környezet és gépek, egyedi megoldások és magas színtű higiéniai igény is jellemezheti a különböző műhelyeket. Ezekhez profi csapat, megfelelő tisztítószerek és a szükséges tisztítóeszközök, takarítógépek elengedhetetlenek. Vannak olyan műhelyek, ahol csak arra kell ügyelni, hogy egy viszonylag általános lefolyású takarítás közben a gépek, anyagok semmiképpen ne sérüljenek, ne érintkezzenek vízzel. De olyan hely is akad, ahol a gépek és berendezés nem kényes, ám bizonyos szennyeződések legapróbb jelenléte is veszélyforrást jelent. Utóbbira jó példa a forgácsmaradvány egy asztalos műhelyben. Bár azt gondolnánk, hogy egy asztalos műhelyben a forgács és a fa pora alaptartozék, valójában tűzveszély forrása. Az asztalos műhelyben egy-egy munka végeztével össze kell gyűjteni a forgácsot, a hulladékot, mert nagyon könnyen tűzbe borulhat az egész.

Sőt, nagyobb horderejű, többlépéses munkáknál egy részfeladat után is takarítanak. Könnyű belátni, hogy ilyen helyekre speciális odafigyelés szükséges, amit egyrészt tanítanak a takarító kollégák képzésein, másrészt a tapasztalat és az ide vonatkozó szabályok ismerete segít, hogy minden a legnagyobb rendben menjen. Ahhoz, hogy a lehető legmegfelelőbb tisztaságot és biztonságot érje el műhelyében, hívjon minket a műhely takarítás feladatainak elvégzésére. Emellett természetesen munka közben ügyeljen Ön is, hogy se tűzveszély, se mérgezés vagy csúszás és sérülések veszélye ne alakulhasson k!

muhely_takaritas_2

Hogy néz ki nálunk a műhely takarítás?

Ha szeretné, hogy hozzáértő csapat biztosítsa műhelye tisztaságát, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot, amikor is ingyenes helyszíni felmérés során pontosan átbeszéljük a részleteket. Ön részletes és precízen kialakított képet kap arról, hogy mit tudunk kínálni és mennyiért, miután szakértő kollégáink felmérték a körülményeket és a tervbe belekalkulálták az Ön esetleges egyéni igényeit is. Rugalmasak vagyunk és számos kiegészítő szolgáltatást is meg tudunk szervezni, melyekkel a műhely takarítás és annak határterületei is biztosíthatóak. A műhely takarítás mellett az oda tartozó irodát, raktárat, vagy akár zöldterületet is rendbe tesszük, így kínálva átfogó megoldást a sok apró gondra. Kérje profik segítségét és legyen műhelye tisztább és biztonságosabb, mint valaha!