Takarítócég, egyszemélyes takarító, alacsony iskolázottságú, takarításra felvett munkavállaló…Gizi néni? Laikus szemmel nem könnyű a választás, mert valószínűleg nem egyértelműek a különbségek, így bármely megoldás ugyanolyan jónak tűnhet, csupán árban mutatkoznak eltérések. No de valójában hatalmas különbségeket fedezhetünk fel egy takarítócég és egy képzetlen, csak valami mellékesben reménykedő, takarítást vállaló munkás között.

irodatakarítók

A takarítás szakmunka, de nem csak szakképzettek végezhetik

Semmiképpen nem szeretnénk általánosítani, hiszen az igényesség és józan ész, valamint a minőségi munkára való törekvés bárkiben meglehet, így az utcáról bejövő, takarításra jelentkező kollégák is képesek lehetnek maximálisan kielégítő eredményt produkálni. Az ilyen munkavállaló munkája kincs, érdemes megbecsülni, ezért semmiképpen nem tanácsolnánk, hogy még csak esélyt se adjon nekik az ember. Azonban nem minden iroda teheti meg azt, hogy kipróbál több takarítási lehetőséget.

Egy extra, modern, A+ kategóriás irodában nem lehet próbálkozni. Sajnos itt mindenképpen profi segítség kell, mert egyetlen elrontott takarítás, ottmaradt folt, poros polcok vagy rossz szagú vízzel történő felmosás is ronthatja az imázst. Ilyen iroda csak takarítócég munkáját tarthatja elég jónak. Csak a tapasztalt, mindennemű igényeket kielégíteni képes takarítócég tudja azt a minőséget adni gyors munkával, ami szüksége a modern iroda számára. Nem tündérmesében élünk, presztízs kérdés is az, hogy ki takarítja az irodánkat. Van az a szint, az a közeg, ahol ezzel nem lehet viccelni, ahol fontos a “kirakat” is.

takarito-csapat

Mit várhat egy takarítócégtől?

A takarítócég minőségi garanciát vállal munkájára. A takarítók képzett, betanított, munkájukat szerető szakemberek, akik gyorsan, rutinosan dolgoznak, de közben odafigyelnek a makulátlan végeredményre.

A takarítócég rendelkezik minden felületre alkalmas eszközökkel, szerekkel, így az üvegfelületeket az azokra ideális tisztítószerrel és eszközzel takarítja, a fát fára optimalizált megoldásokkal stb. A mosdótisztítás is egy külön szakterület, hiszen a fertőtlenítést mindig el kell végezni, miközben a kis peremek, az eldugottabb részek kitisztítása is alapvető. Vízkőoldás, szagtalanítás és higiénia, ezek a legfontosabbak egy mellékhelyiség esetén.

A takarítócég ismeri a vonatkozó jogszabályokat és be is tartja azokat, így az irodatakarítás semmilyen oldalról nem támadható