Miért jobb a gép aljzatsikálás?

Napjainkban minden a modern technológiák körében mozog. Minden napos tevékenységeinket a modernebbnél modernebb gépek könnyítik meg. A legtöbb helyen jelen van életünkben a különböző gépek használata, mint például otthonunkban és munkahelyünkön. Otthonunkban és munkahelyükön is az egyik legnagyobb segítséget a takarítás terén kapjuk meg. De nem csak megkönnyítés szempontjából segít nekünk, hanem a jobb minőségű, gyorsabb takarításban is.

iroda gépi sikálsáMivel haladni kell a korral, így fontos a minél tisztább, egészségesebb környezet. Napjainkban nem elég csupán a tisztaság, mivel rohanó világban élünk így nagy súlya van annak is, hogy minél több időt és energiát spóroljunk. Ebben segít a modern világ.

Takarítócégünk mindezt figyelembe veszi. Az évek során cégünk igyekezett fejlődni a rendszeresen változó világgal. Célunk minél hatékonyabb tisztaságot nyújtani ügyfeleink számára. A hatékonyság azonban nem elegendő. Az egészségünk érdekét is figyelembe véve a rendszerességre is törekednünk kell.

Cégünknek fontos a tiszta, rendezett környezet. Rendszeres tisztítást vállal csarnokokban, lépcsőházakban, irodaházakban és egyéb helyiségekben.  Többek közt az egyik legfontosabb a rendszeresen használt padlók, aljzatok kiváló tisztasága. Mivel az aljzatokat mindennap több mint 300 ember használja így igencsak elengedhetetlen a karbantartása.

Nem elég, ha csak felsöprünk és felmossuk az igénybe vett aljzatot. Az aljzatsikálásnál egyszerűbb és sokkal hatékonyabb a gépi eszközök használata. . Ez úgynevezett tárcsás súrológépet igényel. Teljes megújulást is nyújt, mely igencsak látványos eredményt kölcsönöz. Nagyobb helyiségekben, mint például irodaházak, bevásárlóközpontok, iskolák esetében önjáró többtárcsás gépet használunk. Az önjáró többtárcsás gépek segítségével nagy kiterjedésű területeket tisztítunk meg a lehető leggyorsabban.

Az aljzatsikálás területén is a legjobbak között vagyunk. Professzionális tisztítószereink nagyon hatékonyak viszont a környezetre nem károsak. Az aljzatsikálást magasan képzett személyzet végzi, – gyors és tiszta munkát végeznek– sok éves gyakorlattal rendelkezve. Az aljzatsikálás speciális gépekkel történik, alkalmazási területeink a következőek: PVC, járólap, festett beton, lakkos felületek, stb.

Az aljzatsikáló gép tárcsái tisztítószeres vízzel súrolják végig a talajt, miközben a tárcsák mögött egy vízszívó fej felszívja a nedvességet. Kisebb helyiségekben egytárcsás kisgépeket használunk, ugyanis nagyobb nyomatéka miatt erősebben súrol. Azonban a kisebb gépek használata után igénybe kell venni egy vízfelszívó porszívó is, hogy a szennyezett vizet eltávolítsuk. Ez a módszer ugyan több időt vesz igénybe, mint az önjáró gépek, viszont magasabb a tisztító hatása. Ugyanezen géppel akár márványt is polírozhatunk, vagy szalagparkettát is fényezhetünk.

Takarítócégünk tehát azért ajánlja a gépek által segített aljzatsikálást, mert hatása hatékonyabb, gyorsabb, energiatakarékosabb. Megkönnyíti kollégáink számára a megfelelő tisztítást és a megfelelő eredmény elérését.

Minket hívhat mi vállalunk igény szerint eseti vagy rendszeres takarítást. Reggel, délben, este állunk rendelkezésére. Több éves tapasztalatainknak köszönhetően professzionális takarítással elértük ügyfeleink teljes elégedettségét. Cégünk számára fontos az ügyfeleink bizalma és elégedettsége. Takarító cégünk a környezetre is ügyel, ezért figyel a tisztító szerek tudatos és megfelelő környezetbarát használatára.