A márványpadló csodaszép. Viszont csak akkor, ha tiszta, karcmentes és tükörsima a felülete. A ragyogó márványpadlónál kevés reprezentatívabb padlóburkolat létezik, talán az igazi, jóminőségű fából készült hamisítatlan hajópadló veszi fel vele a versenyt. Két teljesen különböző felület, különböző ápolási igények, de az igényes, szakértő, profi megoldások mindkettő esetén szükségesek. Ha márványpadló tisztítás, akkor profi takarítócég, azaz mi kellünk a feladatra.

marvanypadlo

Márványpadló tisztítás

A márványpadló tisztítás nagyjából ugyanolyan lépésekből áll, mint bármilyen más padló takarítása. Szemét összegyűjtése, portalanítás és felmosás, majd pedig felszáradás/felszárítás. A különleges felületek sokszor igényelnek fényezést, felcsiszolást vagy ápolószerrel való kezelést. A márványpadlónak időnként fényezésre van szüksége és a polírozását is el kell végeztetni rendszeresen.

Mi profi takarítócég vagyunk, így saját gépparkkal állunk megrendelőink rendelkezésére. A márványpadló polírozás nekünk nem okoz gondot. A márványpadló csiszolás kellékeivel, a szükséges szaktudással és természetesen szakadatlan lelkesedéssel állunk neki márványpadlód tökéletesítéséhez. Garanciát vállalunk, számtalan elégedett ügyfelünk pedig már önmagában biztosíték.

Ugye te sem szeretnéd, ha csodaszép és méregdrága padlód romlásnak indulna? A megfakult felület, a megkarcolódott padló sokat ront az összképen és bizony előbb vagy utóbb sokba fog kerülni a probléma orvoslása. Avatatlan kezek rengeteg kárt tudnak tenni ebben a szívós, erős, de mégis sebezhető anyagban. Ha azt szeretnéd, hogy márványpadlód sokáig megőrizze szépségét és emelje irodád fényét, bízd szakemberre az ápolását! Egy szakképzett takarító, akit takarítócég irányít, mindenképpen jó választás. A mi szakembereink kezei között padlód fényesebbnél fényesebb és hosszú életű dísze lesz irodádnak vagy közintézményednek.

marvanypadlo_granitpadlo_csiszolas

A márványpadló, gránit, mészkő és egyebek

A márványpadló mellett sok iroda, irodaház, intézmény rendelkezik gránit padlóval vagy mészkő padlóburkolattal. Ezek a burkolatok is különleges bánásmódot, kimondotta felületük ápolására szolgáló szereket és valódi szaktudást igényelnek. Arról nem is beszélve, hogy ezeknek a padlóknak a tisztításához, polírozásához, ápolásához szükséges gépek messze nem az ipari porszívó kategóriájába tartoznak. Kezelésük sem egyszerű, ahogy áruk sem éppen alacsony. Nálunk minden megvan a kényes padlók tökéletes tisztításához, csiszolásához és ápolásához.

Bízd ránk márványpadlód csiszolását vagy gránit, esetleg mészkő padlód ápolását. Kösd össze az irodatakarítás igénylésével vagy kérd szolgáltatásunkat önmagában! Mi mindenre nyitottak vagyunk, célunk a te elégedettséged.