Buda létesítménytakírtás szempontjából éppoly, mint  a nyüzsgőbb Pest. Budáról még mindig patinásabb, arisztokratikusabb kép él a fejekben. Az itt lévő létesítményekről is épp ezért sokszor inkább csak műemléki képzetek jelennek meg, holott Pest az, ami igazán bővelkedik úton útfélen műemléképületekben. Valójában a létesítmény takarítás Buda esetén is nagyon változatos, a műemlékitől a szocialista épületeken át a modern épületekeig, bármit takarhat, a paletta nagyon színes.

Mást takar a létesítménytakarítás Buda patinás részein?

Buda_letesitmeny_takaritas

A létesítménytakarítás Buda bármely épülete esetén pont ugyanazt jelenti, mint a kevésbé patinásnak titulált városrészekben vagy Pest bármely kerületében. A minőség és az üzletpolitika nem változik annak fényében, hol és mit kell rendbe tenni, kitakarítani. Sem eseti takarítás, sem pedig rendszeres takarítás során nem teszünk különbséget.

A létesítménytakarítás, legyen szó bárhol, bármilyen létesítmény kitakarításáról, mindig az előírásoknak és az ügyfél igényeinek megfelelő módon zajlik. A használt takarítóeszközök és takarítószerek, valamint az eljárások és módszerek mindig annak fényében kerülnek megválogatásra, hogy mit ír elő a törvény, milyen felületek érintettek és mit kíván tőlünk az ügyfél. A magas színvonal, a higiénia biztosítása, a megbízhatóság és az alaposság számunkra mindenhol alapkövetelmény. Megköveteljük magunktól, hogy minden egyes munkák referencia legyen, mindnehol elégedettséget vívjunk ki, miközben megfelelünk a törvényi előírásoknak is. Akár Buda legelőkelőbb létesítményéről van szó, akár egy vidéki kis épületről, nálunk nincs különbség. Tudjuk, hogy Fővárosunk legtöbb épülete, létesítménye, irodája, közintézménye reprezentatív jelleggel is bír, de nálunk nem kérdés, hogy a vidéki létesítmények, kis irodák vagy üzletek tisztasága és a higiéniai szintjük szintén fontos, hiszen a tisztaság sokat elárul rólunk. A tisztaság hiánya pedig mégtöbbet. Hát hol ne volna alapvető, hogy rendezett, tiszta és higiénikus környezetet teremtrünk? Otthonainkban és munkahelyeinken ugyanúgy fontos. Nekünk, munkavállalóinknak és vendégeinknek, ügyfeleinknek szintúgy lényeges.

Gondolhatjuk, hogy az extra helyek extrán számítanak, ám nálunk ez biztosan nem így van. Nekünk az az egy számít extrán, hogy mindenhol színvonalas munkát végezzünk és a tisztaságot, higiéniát mindenki számára ugyanolyan kifogástalanul biztosíthassuk. Hiszen egy kis iroda, vagy vidéki üzlet tulajdonosa és dolgozói éppúgy szeretik a tiszta munkakörülményeket, mint egy modern irodaház öltönyös, kiskosztümös dolgozói.

Budai létesítmények takarítás rendszeresen vagy esetenként

Buda_letesitmenytakaritas_2

A rendszeres takarítás és az eseti takarítás is elérhető szolgáltatásaink között Budai létesítmények számára is. A rendszeres takarítás lehet napi, heti, havi jellegű, az eseti pedig bármikor kérhető. A létesítménytakarítás Buda esetén akár már holnapra is megrendelhető, de mindenképpen fontos, hogy időben vegye fel velünk a kapcsolatot, mert rengeteg ügyfelünk van, naptárunk gyorsan betelik.
Weboldalunkon számos referencia található, nagyon sok helyen biztosítjuk mi a kifogástalan tisztaságot. Miért maradna el mellettük? Legyen létesítménye bárhol Fővárosunk vagy Pest megye egész területén, ránk biztosan számíthat annak kitakarításában.