Egy újabb év az irodatakarítás területén, egy újabb év siker és előrelépés. Örömünkre szolgál, hogy idén meglévő partnereinkkel tovább folytattuk a közös munkát és örülünk új ügyfeleinknek, akik által mégtöbb tapasztalatot szerezhettünk. Számunkra érték a sok új emberi kapcsolat és szakmai együttműködés, amit 2022 hozott. A nehézségek ellenére, amikkel az utóbbi évek terhelték és terhelik a világot, törekedhetünk mindarra, ami jó.

Az irodatakarítás, mint érték

boldog_ujevet
A tisztaság és higiénia egészségünk fontos alappillérei. Főleg a világjárványok kellős közepén és főleg egy olyan színes, nyüzsgő nagyvárosban, mint Budapest és frekventált környéke, egész Pest megye. Az irodatakarítás a munkánk és egyben a hivatásunk is. Kollégáink egytől egyig képzett, gyakorlott szakemberek, akik teljes erőbedobással dolgoznak azon, hogy megrendelőinknél tisztaság és higiénia uralkodjon. Egy iroda zavartalan működéséhez szükség van arra, hogy az ott dolgozóknak tiszta és rendezett környezet álljon rendelkezésre a mindennapi feladatokhoz. Ezt az alapot kínáljuk, amely már több mint 20 éve töretlenül elégedettséget eredményez. A tiszta és higiénikus iroda gátat szab a kórokozók munkahelyi terjedésének, növeli a dolgozói elégedettséget, így közvetve jelentősen növeli az eredményességet is. Egy felelős és profi takarítócég munkája tehát busásan megtérülő befektetés, így jelentős érték, bármilyen szempontból is nézzük. Mi, a Serverin Takarítószolgálat csapata komolyan vesszük mindezt. Biztosak vagyunk benne, hogy alázatos hozzáállásunk, ügyfélorientált üzletpolitikánk és a tisztaság iránti elkötelezettségünk tette lehetővé, hogy évről évre meghatározóbb szerepet töltsünk be szakterületünkön. Értéket kínálunk napról napra és köszönjük, hogy megtisztelnek minket bizalmunkkal!

Az ügyfél, mint érték

partnerseg
Egy takarítócég nem létezhet ügyfelei nélkül. Az irodatakarítás egy szolgáltatás, nem pedig termék. Ezért nem elég egyszer elkészíteni, majd sokszorosítani. minden munkával bizonyítunk. Így, ha valaki ügyfelünkké válik, majd pedig ügyfelünk is marad, épít minket. Megrendelőink választása minden egyes alkalommal a ránk adott szavazat, melynél értékesebbet takarítócégként nem lehet említeni. Aki a szolgáltató iparban találta meg hivatását, jól ismeri ezeket az értékeket. Köszönjük mindazoknak akik eddig minket választottak és bízhatnak benne, hogy ezt követően is elégedettek lesznek velünk. Azoknak, akik még csak tervezik, hogy kipróbálnak minket, szintén köszönjük megtisztelő figyelmüket! Gépparkunk, tudásunk jövőre is bővül, csapatunk létszámával együtt, hogy legyen kapacitásunk minden megkeresésnek eleget tenni. Bármely felmerülő kérdésükkel forduljanak hozzánk bátran! Elérnek minket telefonon és e-mailben, személyesen pedig ingyenes helyszíni felmérés alkalmával találkozhatunk.
Ha 2023-ban irodatakarítás kell, válasszon minket és építsük egymást valódi értékekkel, hogy kölcsönösen egyre előrébb juthassunk a következő években is! Addig is kívánunk Mindenkinek Boldog, Békés Ünnepeket!