Kávéfoltok az irodában

Az irodaházak és irodák rendben tartása, tisztítása rendkívül fontos és elengedhetetlen, nem csak a látszat miatt, hanem a higiéniai és a környezet érzetünkön is segít.  Azon kívül, hogy gombák, baktériumok jönnek létre igencsak káros az ott dolgozok egészségére is. Ha egy iroda nem megfelelő tisztaságú bizony rovarok is megjelenhetnek. Nem csak az ügyfelek benyomására fontos a megfelelő tisztaság. Cégünk ebben nyújt kiváló segítséget.

Irodatakarítás kávé foltok

Több éves tapasztalatunk során sok mindennel találkoztunk már. A legszennyezettebb iroda sem volt akadály a számunkra. A leggyakoribb probléma általában a szemetesek kérdése és a kávéfoltok megjelenése. Más cégeteknek is foglalkoznak, efféle problémákkal viszont kevés cég figyel oda a környezetvédelemre. A mindennapokban nem csak a kiváló tisztaság a fontos, hanem fontos az is, hogy környezet tudatosak legyünk. Cégünk ügyel erre. A megbízhatóságunk mellett ügyelünk arra, hogy kevésbé szennyezzük környezetünket. A vegyszerek nagy része a természeti környezetbe kerülve nem, vagy csak rendkívül lassan bomlik le, ennek javára a felhasznált mosó és tisztítószerek kiválasztásánál ügyeltünk arra, hogy ezek egytől egyig környezetkímélő, „zöld” termékek legyenek. A efféle készítmények, tisztítószerek könnyebben lebomlanak, így elkerülve a környezetszennyezést.

Mivel egy irodát napi szinten használják, az ott dolgozok így igencsak intenzív takarítást igényel. Nem elegendő simán csak át törölgetni a dolgokat, mert egy nap alatt rengeteg baktérium telepedhet le. Alapos takarítás kell hozzáértők segítségével. Éppen ezért cégünk dolgozói mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél higiénikusabbá tegyék az adott irodát.

Az irodákban az egyik legelkerülhetetlenebb a nemkívánatos folt, a kávéfolt. Minden irodában előfordul, viszont sehol sem néz ki jól. Eltávolítása nem minden esetben okoz kihívást, ám de sokszor megkeseríti életünket. Egy átlagos munkanapon is rendkívül sok kávéfolt vesz minket körül az irodában. Az alkalmazottak többsége szemet huny felettük, mert vagy nincs arra idejük, hogy feltakarítsák, vagy nem tudják megfelelően eltávolítani a foltot. Ezzel semmi probléma nincs, ugyanis önök értünk mi önökért vagyunk. Megkönnyítjük a mindennapjaikat. Természetesen mindezt elérhető áron.

Nap, mint nap cégünk dolgozói azon vannak, hogy minél szebbé, tisztábbá varázsolják az ügyfelek által megbízott irodákat. Nem csak az alkalmazottak és a vezetőség szép érzete miatt, de az egészségük érdekében és az ügyfelekre mért első benyomás érdekében is. Egy irodaházban számunkra a kívánt rend nem elegendő, fontos, hogy minden szempontból kiváló munkát végezzünk. Az irodaházakban a közös étkező és a közös mellékhelyiség a legfőbb higiéniai ápolást igénylő helyiségek.

Egy jó szakember tudja, hogy ha kávéfoltról van szó nem mindegy milyen takarító szereket használ. Ugyanis ahányféle, fajta kávé létezik annyi féle foltot hagy maga után. Ha kávéfolt tisztításáról van szó az sem mindegy, hogy milyen anyagból kell kivennünk a foltot. Amire ügyelni kell az első sorban az, hogy minél hamarabb távolítsuk el a nem kívánt foltot. Minél tovább van fent az adott íróasztalon vagy padlón annál makacsabb foltot hagy maga után. Természetesen cégünk ebben is segít. A kávé eltávolítása után a kávéfoltot is eltávolítják, legyen szó bármilyen kávéfolt fajtáról. A megfelelően hasznosított takarító szerekkel gyerekjáték cégünk dolgozóinak.