Az irodatakarítás Újpest bármely városrészében könnyen elérhető szolgáltatás, legyen szó akár nagy irodaházakról, modern üzletközpontokról vagy többféle célra használt épületekben működő irodákról.

Irodatakarítás Újpesten – kedvező lehetőségek

Az irodatakarítás Újpest irodái számára éppúgy könnyen elérhető szolgáltatás, mint más kerületek intézményei esetében. Budapest az ország pénzügyi, gazdasági központja. A fővárosban működik a magyarországi vállalkozások többsége, itt jegyzik be a legtöbb céget és természetesen itt található a legtöbb iroda is. A vállalkozásoknak, cégeknek székhelyük megválasztásakor számos szempontot figyelembe kell venni. Fontos, hogy az iroda jól megközelíthető legyen az alkalmazottak és a partnerek számára is. Nem csak az elérhetőségre, hanem a jó parkolási lehetőségekre is gondolni kell. Kereskedelemmel, raktározással vagy ipari tevékenységgel foglalkozó vállalkozás esetén lényeges lehet, hogy az iroda és a telephely, raktárhelyiség közel legyenek egymáshoz. Lényeges szempont az iroda bérleti díja vagy vételára is és nem lényegtelen az sem, hogy a rendszeres irodatakarítás Újpest, Kispest vagy Óbuda területén érhető-e el könnyebben. A budapesti kerületek közül Újpest több előnnyel is kecsegtet.


Újpest

A főváros IV. kerülete Budapest északi bejárata, a rohamosan fejlődő Dunakeszi szomszédságában, ahonnan Vác és a Dunakanyar is éppoly könnyen elérhető, mint az M0-ás autópálya. A kerületen fut át a főváros egyik legfontosabb közlekedési ütőere, a Váci út. Bár Újpest légvonalban messze esik a Belvárostól és a főváros központi magjától ez a távolság a Váci úton éppúgy gyorsan és kényelmesen megközelíthető. További nagy előny, hogy Újpesten található a 3-as metró egyik végpontja, amely a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérrel teremt fontos kapcsolatot. Ezek mellett kevésbé jelentős, de bizonyos vállalkozások esetében döntő fontosságú tényező lehet a vasúti rakodás lehetősége, valamint a Duna kikötőinek jelenléte.

Pörgő és fejlődő szolgáltatás az irodatakarítás Újpest irodáiban is. A több mint százezer lakosnak otthont adó IV. kerület az első osztályú megközelíthetőség mellett számos irodabérleti lehetőséggel várja a vállalkozókat és raktárak, telephelyek bérlésére vagy akár megvételére is jó lehetőségek kínálkoznak. Természetesen a IV. kerület irodatakarítás szempontjából sem okoz csalódást, a rendszeres, akár napi vagy heti irodatakarítás Újpest központjában éppúgy megbízhatóan elérhető szolgáltatás, ahogyan Istvántelek környékén vagy Káposztásmegyeren. A IV. kerület egykor jobb napokat látott ipari területein ma modern lakóparkok, irodaházak és különféle vállalkozások eresztenek gyökeret és jelzik a jövőt a Váci, Megyeri, Árpád és Fóti utak mentén.

Kiemelkedő gazdasági jelentősége folytán az irodák karban- és tisztán tartása Budapest bármely kerületben könnyen megoldható, a rendszeres irodatakarítás Újpest esetében kiváló közlekedési lehetőségekkel, valamint irodák és egyéb ingatlanok széles választékával társul, elérhető áron.