Irodatakarítás reggel, este, vagy napközben?

Minden embernek megterhelők a napi feladatok elvégzései, olykor nagy stresszel is járhat. Ha a mindennapokról beszélünk bizony a legkönnyebb dolgot is el tudjuk rontani. Gondolta volna, hogy a takarításról beszélek? Legtöbbször a „látszat” rend tűnik a legegyszerűbbnek, a kevésbé fárasztónak. De mint mindent ezt is el lehet rontani.

Tudta, hogy a tisztaság nem játék? Hiszen kevesen tudják, hogy a tisztaság kihat az egészségünkre ugyan akkor a környezet érzetünkre is. Egy rosszul elvégzett takarítás során nem csak a saját szükségleteire, hanem a környezetében lévő emberek szükségleteire is oda kell figyelnünk.

A rend és tisztaság, mint fogalom sok ember számára mást jelent. Nem csak a lakásokban a családra, óvodában a gyerekekre, iskolában a tinikre kell figyelni, de a mindennap használt irodaházak dolgozói számára is megfelelő tisztaságot kell nyújtani. A megfelelő tisztaságú irodák egyik ismertető tulajdonsága, hogy az mind az alkalmazottak, mind a vezetőség sokkal szívesebben járnak be. Kísérletek bizonyítják, hogy a rendezett, tiszta irodákba az ott dolgozok figyelme a munkaterületeiken belül 25%-kal nő. Ha tisztaság ügyileg beszélünk egy irodáról, akkor több szempontból is figyelnünk kell. Elsősorban az ott dolgozok, szempontjából kell a megfelelő higiénia. Másrészt az irodaházakban fogadott ügyfelekre mért benyomás miatt. Ebben segít cégünk.

Cégünk az elmúlt évek tapasztalataira és ügyfeleink elégedettségére támaszkodva nyújt ügyfeleink cégeire olcsó, de kiváló minőségű szolgáltatást. Számos elégedett partnerrel, referenciával rendelkezünk. Eme szakipari területen kiemelkedő tisztítási és takarítási szolgáltatásokat nyújtunk.  Mi Garanciát vállalunk a minőségre: Takarítócégünk komoly szakmai felelősségbiztosítással, illetve minőségbiztosítással rendelkezik.

Takarító cégünk jobbnál jobb ajánlatokkal várja Önöket. A nagytakarítási feladatokat, a napi takarítási feladatokat, ablakpucolást, ablaktakarítást az alkalomszerű takarítást, az eseti takarítást, az állandó takarítási megbízásokat, amik nem rendszeres időpontokban végezendők, szőnyegtisztítást, szőnyegtakarítást, a kárpittisztítási feladatokat, függönyök helyszíni tisztítását, takarítását is vállaljuk. A nap bármely időszakáról (reggel, délben, este) legyen szó, mi megfelelünk minden ember sajátos elvárásainak.

felmosás, felmosó vödör

Felmosó vödör, és felmosó fej

Reggel, délben, este elvégezzük az alaptisztítási feladatainkat természetesen azt is a megfelelő szinten. Az alaptakarításba beleértve szemetesek ürítése és tárolóba helyezését, íróasztalok portörlése, ujjlenyomatok eltávolítása, berendezési tárgyak tisztítása előre egyeztetett igény szerint, padlózat tisztítása, szőnyegek porszívózása, folyosók kövezetének felmosása kézi és gépi erővel, lépcsőházak kövezetének tisztítása és korláttakarítás, mellékhelyiségek takarítása és fertőtlenítése, teremgarázsok aljzatsikálása, tisztítása gépi eszközökkel igény szerint, ablaktisztítás igény szerint.

Az irodaházak és az irodák, a rendszeresen használt étkezők és mosdok higiéniai tisztasága cégünk véleménye szerint elengedhetetlen. Fontos, hogy ezen a szakterületen is minimális szinten szennyezzük környezetünket. Cégünk is innovatív megoldási lehetőségeket tud javasolni megrendelőinknek a tisztaság, mindennapi higiénia, ill. környezetük, egészségük védelmében. E mellett javasoljuk az irodaház takarítás és környezetbarát működés területén azon megoldásokat, technológiákat melyek hasznot jelentenek megrendelőnk számára. Az éves tapasztalatoknak köszönhetően a takarítás elvégzéséhez szükséges környezetszennyező dolgokat a minimális szintre csökkentettük. Az általunk használt tisztítószerek ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik. Mi nem spóroljuk meg a fáradtságot az ÖKO módszerek terén. A megfelelően hasznosított tisztítószerek használata az emberek egészségére is fontos. A korszerű és hatékony tisztítószereink mellett a modern technológiákat is alkalmazunk ilyen például a gőztisztítás.