Tököl városa, bár nem tölt be központi szerepet a budapesti agglomerációban, mégis fontos és mozgalmas település, mely rengeteg vállalkozásnak, intézménynek, gyárnak és telephelynek ad otthont. A takírtás Tököl esetén is fontos tényező, melyet mi magas színvonalon biztosítunk akár üzletek, csarnokok, raktárak, fűtött és fűtetlen műhelyek, kis vagy nagy irodák, közintézmények, sport létesítmények számára is. Ha fontos a minőségi takarítás Tököl esetén is, akkor hívjon minket bizalommal!

csepel-sziget-tokol

Egy kis ismeret Tökölről

Tököl a Csepel-sziget nagyjából középső részén elhelyezkedő, 38,49 km2 területű város, Budapesttől körülbelül 20km-re délre. Olyan települések határolják, mint Szigetszentmiklós, Szigethalom, Érd, Halásztelek és Százhalombatta. Közlekedési szempontból fontos két H6-os Hév állomás is tartozik hozzá, valamint főutcáját az az 5101-es főút adja, mely Budapesttől az egyik legfontosabb főútként halad át a Csepel-szigeten.

Tököl régóta fontos településnek számít, már Árpád fejedelem idejére datálják alapítását. Nevének eredetéről több monda is kering. Az egyik történet szerint Tököl Árpád fejedelem egyik lovászáról kapta a nevét, míg Csepel a fejedelem lováról. Más történetekben a “tökély” azaz “tökéletes” szóból eredeztetik. Ha belegondolunk, lehetséges az utóbbi név eredet is, hiszen csodás természeti adottságai, remek fekvése miatt tökéletes hely a letelepedésre. A történelem során végig fontos szerepet töltött be, a 20. Század első felében viszont nagy lépést tett a jelentőségének növelésére, mikoris repülőtér és repülőgép gyár létesült északi határánál. Reptere ma is fontos légiközlekedési pont.

tokol_takaritas

A közel 10 200 fős Tökölön úszoda, parkerdő és üdülőterület, sportpálya, művelődési központ, könyvtár, kiterjedt bevásárlóközpont és rengeteg intézmény, gyár, műhely kap helyet, így jól ismerjük a várost takarítási szempontból is.

Színvonalas takarítás Tököl számára akár már holnap?

Tököl takarítás szempontjából, legyen az tököli irodatakarítás vagy tököli intézménytakarítás esetleg raktár, műhely takarítás, ugyanazt a színvonalat érdemli és várja el, mint egy fővárosi reprezentatív jellegű modern iroda. Nincs különbség vidék és főváros között, ha a mi szolgáltatásunkat választja. Nekünk fontos, hogy ugyanazt a színvonalat biztosítsuk mindenhol, így az irodatakarítás Tököl esetén is kifogástalan, precíz, gyors és mindenre kiterjedő szolgáltatás. Csapatunk egyre bővül, Budapest egyre nagyobb körzetében vállalunk munkát és igyekszünk minden új ügyfelünknek a lehető leggyorsabban rendelkezésére állni. Foontos elmondanunk, hogy rengeteg megrendelésünk mellett érdemes időben felkeresni minket, hogy mielőbb elvégezhessük a ránk bízott munkát. Bizonyos időszakokban, amikor az ünnepi vagy szezonális nagytakarítások zajlanak, fokozottabb leterheltség miatt nem mindig tudunk azonnal “ugrani”, de a gyorsaság nálunk alapvető.

Ha fontos Önnek a minőségi takarítás Tököl városában található irodájában, üzletében, műhelyében vagy intézményében, hívjon minket bizalommal! Irodatakarítás mellett, ipari takarítást és zöldterület gondozást is vállalunk, valamint fertőtlenítő takarításért is érdemes minket keresni.