A minőségi irodatakarítás Pesterzsébet irodáinak is jár! Fővárosunk frekventált negyedein kívül a külsőbb kerületek is számos irodának adnak otthont. A tisztaság, rendezettség mindenhol érték, így még a vidéki irodák sem engedhetik meg maguknak, hogy az irodatakarítás slendrián munka legyen. A pesterzsébeti irodatakarítás semmiben nem különbözik a legfelkapottabb irodaházakban zajló presztízs értékű takarítástól. A takarítás az takarítás, mely lehet jó vagy ócska. A minőség nem függhet körülményektől.

irodatakaritas_pesterzsebet_3

Sem minőségbeli sem árkülönbség nincs a pesterzsébeti irodatakarítás és mondjuk Budapest I.kerületében lévő irodák, munkahelyek, közintézmények takarítása között. Vannak, akikben a külső kerületekkel, vidéki irodákkal, közületekkel kapcsolatban negatív, lekicsinylő kép él. Ez a kép általában koszosabb, kevésbé jól felszerelt, régies megjelenést társít ezekhez a belterekhez. Azonban ez a kép hamis, csalóka és kizárólag valamilyen berögzültség, előítélet szüleménye. Vannak Budapest, sőt, szerintünk akár New York, Róma, Berlin stb. belvárosának is lelakott, igénytelen irodái. Ugyanígy megtalálható a külső kerületeinkben és vidéken is a tiszta, rendezett és modern luxusiroda. Nincs különbség.

Az irodatakarítás Pesterzsébet esetén semmiben nem különbözik a felkapott üzleti negyedek vagy épp a vidéki irodák tisztán tartásától. Természetesen minden iroda egyedi. A különleges berendezések és felületek speciális bánásmódot igényelnek, azonban ezekkel a különlegességekkel bárhol találkozhatunk.

Egy kis infó Pesterzsébetről

Pesterzsébet Budapest XX. kerülete, a térképen Dél-Pesten kell keresni, a Soroksári-Duna partjánál. Határait északnyugaton a IX. kerület adja, északkeleten az M5-ös autópálya fut közte és a XIX. kerület közt, délen a XXIII: határolja, nyugaton a Ráckevei-Duna, túlpartján Csepellel (XXI. kerület). A Csepel szigetre a Gubacsi hídon át juthatnak el a pesterzsébetiek. Ipari szempontból nem jelentős, irodáinak számát tekintve a legtöbb budapesti kerülettel szemben alul marad. Főleg lakóingatlanok tarkítják. A Főváros számára legjelentősebb közintézménye az 1980-ban átadott Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház.

Csendes, nyugodt kerületről, ideális lakóövezetről beszélünk, melyben ennek ellenére működnek irodák, közintézmények sora és egyéb munkahelyek is. Számos lakásiroda működik itt, melyek sokszor többszobás ingatlanban foglalnak helyet, így mindenképpen szükséges a profi takarítócég segítsége. A lakásirodák ma már rég nem az egyszobás garzon olcsó megoldását jelentik. Ma már nagyobb vállalkozások is költözhetnek lakásokba, melyekben a szobákat külön irodaként működtetve egészen nagylétszámú, nagy forgalmat lebonyolító és jelentős munkahellyé alakulnak. Az irodatakarítás Pesterzsébet területén éppen ezért főleg a kisebb-nagyobb lakásirodák takarítását jelenti.

takaritas_pesterzsebet

Miért fontos a lakásirodát is takarítócégre bízni?

A munkatársak sem kisebb sem nagyobb irodákban nem szeretik kiegészítő munkaként takarítani munkahelyüket. Ez érthető, hiszen bizonyos posztra jelentkezve nyilván nem kérünk a szakterületünkhöz, munkakörünkhöz nem tartozó munkákból. Főleg nem munkaidőn kívül. És főleg nem mások, munkatársaink után takarítva. A takarítócég külsős, független, takarításra specializálódott csapatokkal mindenki válláról leveszi a terhet. A jó munkahelyi légkör, kellemes munkatársi viszonyok és maximális tisztaság érdekében érdemes az irodatakarítás munkálatait takarítócégre bízni Pesterzsébeten is.