Az irodatakarítás naponta olyan cégek számára ajánlott, akik jelentős ügyfélforgalmat bonyolítanak le. A jelen helyzetben a mindennapos, sőt naponta többszöri fertőtlenítés minden iroda számára kötelező, ám a takarítócég által végzett napi takarítás még mindig főleg a nagyobb cégek által rendelt szolgáltatás. Miért kell naponta takarítani és mely esetekben fontos takarítócég segítségét igénybe venni? Ezekre adunk választ most.

A napi takarítás lényege

takaritas_naponta

A napi takarítás, ha ez irodatakarítás és nem otthonaink tisztán tartása, akkor azt célozza, hogy az iroda dolgozói és a betérő ügyfelek higiénikus, tiszta és rendezett környezetet kapjanak. A dolgozók esetén ezzel követve növeljük a munkakedvet és a hatékonyságot, míg a betérő ügyfelekben vagy a cég partnereiben pozitív benyomást keltünk vele. Természetesen a higiénia biztosítása, azaz a rendszeres fertőtlenítés a betegségek elkerülésében, a gombák és rovarok megjelenésének megelőzésében is szerepet játszik. A fertőtlenítő takarítás, vagy a napi irodatakarítás közben végzett átfogó fertőtlenítés az influenzaszezonban megmentheti a céget a nagy munkaerő kieséstől is. Az egészséges kollégák bejárnak dolgozni és munkájuk kielégítő eredményt kínál, míg megbetegedések esetén hiányzások vagy csökkent munkakedv vetheti vissza a cég fejlődését.  A Covid-19 tombolásának ideje alatt a napi szintű fertőtlenítés elengedhetetlen. Nagy forgalmú irodák esetén naponta többszöri fertőtlenítésre is szükség van. ehhez szintén lehet takarítócég segítségét kérni egy állandó ügyeletes takarító személyében, aki munkaidőben folyamatosan fertőtlenítő tevékenységet végezve biztosítja a vírusmentességet.

Mikor szükséges takarítócég a napi takarítás elvégzésére?

A napi takarítás lényege, hogy folyamatosan tiszta, rendezett és mindenek előtt higiénikus környezet biztosítson az irodába betérők és az ott dolgozók számára. Nagyobb cég esetén ezt a feladatot kielégítően csak egy profi takarítócég tudja megoldani, míg lakásirodáknál a napi rendszerességű takarítás szükség esetén áthárítható egy kollégára, egyszemélyes takarítóra is.

A nagyobb alapterületű és létszámú irodák takarítása többórás elfoglaltság. Még abban az esetben is, mikor mindennapos takarításról beszélünk. A por, a cipőtalpon behordott piszok, a kávézás, étkezés okozta szennyeződések, valamint a mellékhelyiségek használatából adódó koszolódás megkívánja a takarítócég munkatársai által nyújtott profi hozzáállást. Szintén fontos, hogy profikra bízza az irodatakarítást, ha szeretne megszabadulni az asztalszélek, a szék karfák zsírosodásától vagy el szeretné kerülni a kárpitok látványos elszennyeződését. Nálunk profi és modern géppark, elhivatott és képzett munkatársak biztosítják a tökéletesen tiszta és fertőtlenített irodát.

napi_takaritas_fertotlenites

Várja minden reggel ragyogó tisztaság és friss levegő munkatársait, akik így sokkal hatékonyabban vethetik bele magukat napi munkájukba. Fogadja tisztaság ügyfeleit is, akikre erős benyomást tesz, ha makulátlan környezetben találják magukat. Biztosítsa cége haladását minden fronton, melyhez remek alap a minden nap tiszta környezet. Takarítócégünk a napi irodatakarítás szolgáltatást egész Budapesten és annak környékén is vállalja, ugyanolyan lelkesedéssel.