A minőségi irodatakarítás Kistarcsa városában is elérhető profi csapatunktól. Egész Pest megyében dolgozunk, így a fővárosunk és környéke egyaránt megkaphatja a magas színvonalú, igényes takarító szolgáltatást. Irodák, irodának használt lakások, épületek még a legkisebb településeken is vannak. Önkormányzati és egyéb helyiségek is ide tartoznak, melyek takarítását már belátták, hogy érdemes szakértő kezekre bízni. Ternészetesen az egyutcás, tízházas kis falucska nem tart igényt takarítócég által kivitelezett munkára, de az irodatakarítás Kistarcsa közel 14.000 fős városában ugyanazt jelenti, mint akár Budapesten vagy más nagyvárosunkban.

irodatakaritas_kistarcsa

Mit igényel Kistarcsa irodatakarítás címszó alatt?

Mint előző bekezdésünkben írtuk, az irodatakarítás Kistarcsa városában semmiben nem különbözik a nagyvárosokban vagy a fővárosunkban végzet takarítástól. Egy profi takarítócég mindenhol a kihozható maximumot nyújtja, és Kistarcsa nyilvánvalóan ezt meg is követeli. Az említett durván 14.000 fős lakosság 11,02 km2-en oszlik el, mely terület a 3-as főút mentén és az M0-ás autópálya mellett terül el. Hatalmas átmenő forgalma és könnyű megközelíthetősége, valamint a fővároshoz közeli elhelyezkedése miatt kedvelt helyszín irodabérlésre, akár saját iroda vásárlásra is. Az ingatlan árak némileg mérsékeltebben is, így nem csoda, ha sokan kitelepítik irodájukat, amit mi profin, gyorsan és a megrendelő igényeinek, valamint az előírásoknak megfelelően kitakarítunk. Kérhető Kistarcsán rendszeres irodatakarítás, napi vagy heti, sőt havi szinten, és eseti, alkalmi takarítás valamint nagytakarítás is. Szintén kimegyünk fertőtleníteni vagy ablakot pucolni, ipari alpin technikával is, és padlótisztításra is kaphatóak vagyunk. Ezen kívül szolgáltatásaink köre zöldterület gondozással és gondnoksággal is bővült, úgyhogy Kistarcsa is számíthat ránk szinte mindenben, ami az iroda és környékének rendben tartásával kapcsolatos.

Kicsit Kistarcsáról nem csak az irodatakarítás oldaláról nézve

kistarcsa_irodatakaritas

Kistarcsa jelentős városunk, fontos újkori leletek lelőhelye volt. A legkorábbi itt talált leletek, az újkőkorból származhatnak, nagyjából i.e 4000 – i.e 2500 környékéről. Az ásatások során talált bizonyítkok alapján a régészek arra a következtetésre jutottak, hogy a területen, melyen ma Kistarcsa helyezkedik el, az újkőkortól kezdve folyamatosan éltek emberek. Első írásos említése 1352-ből származik, mikor még  Tarcsa néven ismerték, de minden bizonnyal maga a település ezt megelőzően jött létre. Rózsafüzér királynője római katolikus templom mellett egy szépen felújított református templommal rendelkezik, melyeket érdemes megnézni, ha valaki arra jár.

Kistarcsa belvárosában több iroda, üzlet és közintézmény sorakozik. Legikább ezek igényklik az irodatakarítás szolgáltatásunkat, de a külsőbb területen is előfordulnak irodának, raktárnak, üzletnek használt épületek, helyiségek és természetesen iskolák, műhelyek ésegyéb munkahelyek is sorakoznak itt. Ha igényn a színvonalas irodatakarítás Kistarcsa területén, akkor hívjon minket bizalommal!