A speciális igények speciális
megoldásokat követelnek.

Erre nyújt megoldást az ipari takarítás, amely olyan fontos területeket fed le,
mint az irodaházak, laborok, hotelek.

Cégünk örömmel vállalja irodaháza vagy apartmanja takarítását.

Rólunk
Takarítás

Ilyen területeken jóval több és sok esetben jóval makacsabb szennyeződéssel kell megküzdeni. Ez komoly fejfájást okozhat a kollégáknak, apartmanok esetén pedig akár maguknak a vendégeknek is.

Egyértelmű, hogy Ön a lehető legkomfortosabb környezetet szeretné biztosítani számukra, ehhez pedig elengedhetetlen a legmagasabb szintű higiénia fenntartása.

Kapcsolat

Irodaház takarítás Budapesten és környékén

Irodaházakban a mindennapos jövés-menés, a betérő ügyfelek és természetesen a kollégák mindennapos jelenléte hamar a tisztaság rovására megy. Különösen igaz ez a hűvösebb, esős évszakokban, amikor a sáros, havas utcákról még több szennyeződés kerül az irodába.

Éppen ezért elengedhetetlen a rendszeres takarítás, illetve bizonyos időnként egy-egy nagytakarítás is.

Egy másik gyakori eset az irodaház felújítása. Ez jár a legtöbb szennyeződéssel, melyek rendszerint igen makacsok, így az eltávolításuk szakértelmet kíván. Éppen ezért fontos, hogy olyan takarító céget válasszon, akik mindezt biztosítani tudják elérhető áron.

Takarító cégünk éppen ezért elkötelezett, hogy ezt megadhassa az ügyfeleknek rendszeres, vagy akár alkalmi megbízások keretében is.

Kapcsolat

Apartman takarítás Budapest

Az apartman takarítás számos speciális igénnyel is társul, akkor jó, ha szinte észrevétlenül varázsolunk tisztaságot a bérlők váltásakor.  Precíz, maximálisan gyors és megbízható takarítókra van szükség, akik értik a munkájukat. Lakossági lakástakarítást nem vállalunk, de ha Ön apartmanokat, kiadó lakásokat üzemeltet, szüksége van egy megbízható takarító cég segítségére. Pontisan definiáljuk a folyamatot és betartjuk minden egyes lépését.

Az apartmanok takarítása során ugyanis szükséges:

  • portalanítani,
  • kárpitokat tisztítani,
  • pókhálózni,
  • szemetet összegyűjteni,
  • ágyneműt cserélni,
  • felmosni,
  • szanitereket fertőtleníteni,
  • törölközőket cserélni,
  • tükröket, üvegeket, csempéket tisztítani,
  • porszívózni

Mindezek ellátása nagy felelősséggel jár, hiszen a vendégek szállásának kifogástalan állapota elengedhetetlen a hosszú távú üzemeltetéshez.

Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy apartmanok esetében is időről időre számolni kell egy-egy nagytakarítással is, amikor sort kerülhet az olyan területek megtisztítására is, amelyek nehezen elérhetők, pl.: bútorok alatt, ablaktáblák belső oldalai, nyílászárók alapos tisztítása.

Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy gyorsan és precízen teremtsük meg azt a légkört, amelyben mi magunk is szívesen időznénk. Egy rendezett és tiszta apartman értékes és bizalmat ébresztő hely, mely üzletileg is kifizetődőbb. Alapvető elvárás bárki számára, amikor pihenni tér a szálláshelyén.

Takarítás árak, árajánlatkérés itt:

Kapcsolat