Gyömrő irodáinak is jár a profi takarítás! Az irodatakarítás Gyömrő városában majdnem annyira gyakran kért szolgáltatás, mint a főváros kertvárosias kerületeiben. Természetesen Gyömrő irodatakarítás terén ugyanúgy magas minőséget kíván és érdemel, mint Budapest vagy bármely más város. A profi takarítás, hibátlan fertőtlenítés és ügyfélorientált, rugalmas hozzáállás nem helyfüggő, hanem cégfüggő. Bennünk Gyömrőn sem fog csalódni!

Gyömrőről nagyvonalakban

gyomro_irodatakaritas

Gyömrő Pest megyében, a budapesti agglomerációban, fővárosunk központjától mindössze 30km-re, a város határától csak 7km-re, a Monori járásban fekszik. Területe 26,51km2, lakosainak száma 2018.januári adatok alapján 18 301 fő volt, tehát nagyjából 19.000-en lakják. Kertváros jellegű település, ám közintézményei mellett számos üzlet, műhely és iroda található itt, így bőven van mit takarítani egy jó nevű takarítócég számára. A város sokak által látogatott, népszerű település. Gyömrő egyik legfelkapottabb helye a Gyömrői-tó, melyhez nyáron rengetegen látogatnak fürdőzési, sportolási és kikapcsolódási céllal. A város legnevezetesebb látnivalója a Teleki-kastély, az említett Tófürdő, Tőzeges-tó, de állatkertet és barokk római katolikus templomot is láthatunk itt. Gyömrő határán pedig egy római kori kőhíd csodálható meg. A természetjárók sem panaszkodhatnak, a terület telis-tele van természeti kincsekkel.  A város mellett találkozik a Gödölői-dombság az Alfölddel.

Minőség Gyömrőn is, ha irodatakarításról és zöldterület gondozásról van szó

gyomro_takaritas

Egy profi takarítócég mindenhol ugyanazt a minőséget kínálja. Mégpedig a legjobbat. Az irodatakarítás Gyömrő városában általunk is elérhető szolgáltatás. Egész Pest megyében vállaljuk az irodák, intézmények, műhelyek, gyárak, raktárak, üzletek, bemutató termek, csarnokok takarítását. Ezen kívül már zöldterület gondozást is végzünk. Lehet szó rendszeres takarításról, vagy eseti takarításról, fertőtlenítésről vagy ablakmosásról, ránk Gyömrőn is számíthat.

Most a Covid okozta zűrzavarban a fertőtlenítés, a fertőtlenítő takarítás Gyömrő munkahelyein is kiemelt szerephez jut. Ez mindennapos feladat, főleg olyan helyeken, ahol nem egy kislétszámú, családias csapat dolgozik együtt a mindennapokban, hanem ügyfelek, partnerek is betérhetnek. Az igazi fertőtlenítő takarítás, mely valóban hatékony és egy munkahellyel szemben vagy egy intézmény esetén mindenképpen meg kell felelnie bizonyos jogszabályi előírásoknak, bizony szakmunka. Szakértelmet, gyakorlatot és a megfelelő tisztítószereket, takarító eszközöket igénylő feladat.  Nálunk mindez megvan. Képzett és lelkiismeretes kollégáink a legmegfelelőbb eszközöket és szereket vetik be a legprofibb módon, valamint kiterjedt és korszerű gépparkunkkal egész csarnokokat kifertőtlenítünk. A napi irodatakarítás Gyömrő területén kevésbé megszokott, mint például Budapesten, de számos intézményben, üzletben és munkahelyen lehet rá szükség. Bízza nyugodtan profikra, bízza ránk a takarítás munkálatait bármikor Gyömrő városában is!