Csepel fővárosunk egyre fejlődő városrésze, mely számtalan cégnek ad otthont. Üzemek, gyárak, raktárak, komplex telepek sorakoznak a XXI. kerületben, melyekhez sok esetben tartozik irodának kialakított épület vagy épületrész is. Egészen nagy, kiterjedt, több helyiségből álló irodák mellett irodaházak is találhatóak itt, így Csepel irodatakarítás szempontjából jelentős központ alakult ki a Csepel-szigeten.

Sokrétű irodatakarítás Csepel bármely részén

Az irodatakarítás Csepelen sokszor egészül ki egyéb területek takarításával is. A különböző munkahely típusok különböző takarítási eljárásokat, takarítóeszközöket és tisztítószereket igényelnek, ezért egy komplex takarítás megrendelésekor rengeteg részletre kis kell térnünk ügyfeleinkkel. Profi takarítócég lévén egyetlen apró aspektust sem hagyhatunk figyelmen kívül, hiszen egészen máshogy takarítunk hűtött raktárat, mint üzemben kialakított irodát vagy akár műhelyeket.

csepel_takaritas

A rend, tisztaság és higiénia mindenhol fontos. Teljesen mindegy, hogy egy félreeső üzemről, egy idegenek által alig látogatott csarnokról vagy egy kisvállalkozás műhely fölötti irodájáról van szó, ha nincs tisztaság, akkor az egészségügyi veszélyeken kívül igen komoly csorba eshet megítélésünkön. Ráadásul ki az, aki rendetlen, koszos, bűzös helyen jól érzi magát és megfelelően tud dolgozni? Nagy valószínűséggel alig találnánk ilyen embert.

A leglelakottabb beltereken is lehet segíteni. Speciális módszerekkel, megfelelő szakértelemmel és hajlandósággal mindenhol tisztaságot és megfelelő körülményeket lehet varázsolni, főleg ha ennek fenntartására az ott dolgozóknak is megvan az igénye és hajlandósága. Takarítócégünk vállal extrém takarítást, rendszeres irodatakarítás mellett eseti takarítást és rendszeres vagy eseti takarítás csarnokok, műhelyek, raktárak, üzemek stb. esetén is.

Zöldterület gondozás Csepelen

zoldterulet_gondozas_csepel

Csepelen is bőven akadnak irodaépületekhez, gyárakhoz, raktárakhoz stb. tartozó zöldterületek, melyek éppúgy gondozást igényelnek, mint ahogy az irodák és egyéb belterek takarítást. Cégünk mindennemű takarítás mellett ezeknek a zöld területeknek a rendben tartását, gondozását is vállalja, így teljes mértékben lefedhetjük egy munkahely ilyen irányú igényeit. Igény esetén gondnokságot is biztosítunk, így egy kézben összpontosulhat számos folyamat, mely egyszerűsíti az adott hely menedzselését.

A tiszta belterek és rendezett zöldterületek jó benyomást keltenek és rengeteg elárulnak magáról a vállalkozásról. Csepel egyre fejlődik, így az irodatakarítás és zöldterület gondozás Csepel területén is egyre fontosabb presztízs kérdés lett. manapság mindenhol nagy a verseny, ezért minden apró lehetőséget meg kell ragadni a siker érdekében, amivel picit jobbak lehetünk versenytársainknál. A megjelenésünk, vállalkozásunk megjelenése nem is kicsi lehetőség, hiszen az első benyomás mindig, minden esetben rendkívül fontos tényezője az emberi kapcsolatoknak. Legyen szó baráti kapcsolatról, vagy munkakapcsolatról, partnerségről, a külső körülmények sosem lesznek elhanyagolhatóak.