Irodatakarítás extrákkal

Az irodatakarítás nálunk nem csupán azt jelenti, hogy egyszerűen kitakarítunk. Bár azt hiszem az “egyszerűen” szó használata nem indokolt, mert mindennemű kiegészítő szolgáltatás nélkül is igen bonyolult és professzionális munkát végzünk, de vállalunk olyan apróságokat is, mint például az irodai virágok ápolása.

Irodai növények gondozása

Az iroda virágainak gondozása az egyszemélyes takarítónőkre hárult régebben, azonban ahogy feltűntek a takarításra szakosodott cégek, a viráglocsolás és egyéb teendők már valahogy mostohának számítottak. Sok takarítócég felfogásával szemben nálunk elérhető kiegészítő szolgáltatás az, hogy az irodai növények ápolása áthárulhat ránk.
Kisebb irodákban ezt a feladatot még ellátják a dolgozók vagy a recepciós, ám a sok feladat mellett nagyon gyakran szegény virágok kikerülnek a képből és csak akkor kerülnek be újra, mikor már késő, elszáradtak, elpusztultak.

Az irodatakarítás munkálatai közben nekünk nem okoz gondot meglocsolni a virágokat, sőt a leveleik portalanítása sem, ami egyébként egy nagyon fontos dolog. Nem csak sokkal szebb és élénkebb színben pompázó lesz por nélkül a szobanövény, de egészségesebb is, hiszen sokkal jobban képes fotoszintetizálni.
A szobanövények sok ápolást igényelnek a locsoláson és portalanításon kívül is. Tápoldatokkal kell gazdagítanunk a földjeiket, hiszen nem természetes közegben gyökereznek, a földjük nem rendelkezik magától megújuló tápanyag tartalommal. Ezt is rendszerint elfelejtik a titkárnők, recepciósok, így a növény, bár locsolásban nem szenved hiányt, mégis kókadozik, nem virágzik megfelelően, nem növekedik, rosszabb esetben el is pusztul.
Nekünk szívügyünk az irodatakarítás, az irodai környezet maximális rendbe tétele, rendben tartása, ezért kínáljuk fel lehetőségként a növények locsolását, tápoldatozását. Ha szeretné, hogy az iroda növényei mindig a legszebb mivoltukban tündököljenek, bízza ránk azok ápolását.

Még nincs az irodában szobanövény?

Ideje beszerezni néhányat, ugyanis nagyon sokat lendít az ott dolgozók közérzetén, ahogy a betérő ügyfelek vagy épp üzlettársak, partnerek hangulatán is. A természet közelsége fontos dolog, betondzsungelünkben hajlamosak vagyunk erről megfeledkezni. Legyen egy kis természet az irodában is, melyet kiválóan gondozunk mi, a profi takarítócég.