Az irodatakarítás Erzsébetváros területén alapvető szolgáltatásnak számít. A 7. kerület, más néven Erzsébetváros Budapest központi elhelyezkedésű, ugyanakkor legkisebb kiterjedésű kerülete. A csekély területhez magas lakosságszám társul, az 50 ezer lakosnak otthont adó Erzsébetváros fővárosunk legsűrűbben lakott kerülete. Üzleti szempontból is fontos városrész, számos vállalkozás és sok cég működtet irodákat a kerületben, így az irodatakarítás Erzsébetváros esetében is keresett szolgáltatás.

erzsebetevaros_iroda_takaritas

Irodatakarítás Erzsébetváros csodaszép épületeiben

Az irodatakarítás Erzsébetváros területén az esetek jelentős részében régi bérházakban, évszázados palotákban kialakított helyiségek takarítását jelenti, hiszen a 7. kerület meglehetősen egységes képet mutat és nincsenek különálló városrészei. Erzsébetváros bővelkedik a műemlék jellegű épületekben, mint például a Dohány utcai zsinagóga, amely Európa legnagyobb zsinagógája, vagy a Rózsák terének neogótikus temploma. Egyedül a Városliget felé eső területeken találni modern irodaházakat és újabb építésű lakóparkok épületeit, amelyek árnyalják az egységes, századfordulós városképet.

irodatakaritas_erzsebetvaros

Az irodatakarítás Erzsébetváros esetében tehát nem csak öreg házak méltóságteljes belső tereinek rendben tartását jelentheti, hanem modern irodaházak takarítását is. Ráadásul a régi külső sok esetben modern belsőt takar, számos irodaházat a külső, műemléki homlokzat megtartása mellett korszerű és divatos belső kialakítással újítottak föl. Erzsébetváros határait olyan fontos utak jelentik, mint a Rákóczi- és Dózsa György út, valamint a Károly körút. Természetesen Erzsébetvároson halad át a nagy forgalmat lebonyolító Erzsébet körút is. Míg a kerület központi jellege, ismertsége kedvez a vállalkozóknak, legyen szó vendéglátásról, kereskedelemről vagy akár székhelyszolgáltatásról, az ide települőknek a magas ingatlanárakkal és a nagy zsúfoltsággal is számolniuk kell. A rendszeres irodatakarítás Erzsébetváros esetében éppen a nagy zsúfoltság és forgalom miatt is fokozottan indokolt, a városrészben érezhetően magasabb a szálló por koncentrációja, ami hamar meglátszik az irodák berendezésén is. Ugyanakkor a rendszeres irodatakarítás Erzsébetváros irodáiban is garantálja a kerület híréhez és értékéhez méltó maximális higiéniát és tisztaságot.

Az erzsébetvárosi irodatakarítás

Erzsébetváros irodatakarítás szempontjából kedvezőnek tekinthető helyzetben van, hiszen Budapest könnyen elérhető része, és a területén működő sokféle vállalkozás komoly igényt is tart a megbízható és profi irodatakarítási szolgáltatásra. Az irodatakarítás Erzsébetváros esetében is a megszokott, jól bevált és minőségi takarítási tevékenységet jelenti.