Az irodatakarítás Dunakeszi vonatkozásában ugyanolyan magas színvonalú és teljes körű szolgáltatás, mint a szomszédos főváros irodáinak esetében. Dunakeszi a budapesti agglomeráció, sőt az ország egyik leggyorsabban fejlődő települése, a Duna partján épült város lakossága három évtized alatt lényegében megkétszereződött. Nőtt a munkahelyek és az irodák száma is, így érthető, hogy az irodatakarítás Dunakeszi esetében szintén növekvő igényeket elégít ki.

Dunakeszi_irodatakaritas

Földön, vízen, levegőben – irodatakarítás minden szinten

Dunakeszi irodatakarítás szempontjából frekventált terület, hiszen mára szinte egyebe épült Budapesttel. Jelentőségét növeli, hogy közlekedési szempontból Pest északi kapujaként funkcionál, ugyanakkor a Főváros egész térségéből könnyen megközelíthető az M0-ás autópályának és egyéb gyorsforgalmi utaknak köszönhetően. A Dunakeszin áthaladó váci vasútvonal az ország legrégebbi vasútvonala, amelyet 1846-ban adtak át! Mindezek mellett a Dunának köszönhetően a város vízi úton is megközelíthető, sőt, Dunakeszin repülőtér is üzemel. A MÁV Dunakeszi Főműhelye közel száz éve biztosít munkát sok helybélinek, a város ipari parkja két évtizedes múltra tekint vissza, olyan neves cégeknek adva otthont, mint a Decathlon, Euronics, Auchan, Jysk vagy a Bauhaus. Természetesen kisebb vállalkozások, cégek is jelentős számban telepedtek meg a remek infrastruktúrával kecsegtető településen, így nyilvánvaló, hogy az irodatakarítás Dunakeszi térségében szintén alapvető fontosságúvá vált.

Modern irodaházak takarítása Dunakeszi területén

dunakeszi_takaritas

Az irodatakarítás Dunakeszi területén a fentebbiek tükrében elsősorban az elmúlt években, évtizedekben épült, modern irodaházak és kereskedelmi központok helyiségeinek teljes körű takarítását jelenti. Világos autószalonok, stílusos kiállítótermek, reprezentációs célú üzleti létesítmények egyaránt csak makulátlan tisztaságban láthatják el alapvető funkciójukat, ezt pedig csak rendszeres irodatakarítás útján lehet elérni Dunakeszi esetében is. Ugyanakkor az irodatakarítás Dunakeszi vonatkozásában sem csak a modern és felkapott üzleti helyiségek tisztán tartását jelenti, a város régebbi részei, a belváros kisebb üzletei, akár lakótelepeken vagy kertvárosi övezetben található vállalkozásai éppúgy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást érdemlik, mint az üzleti központok nagy cégei. Sőt, nem csak a kereskedelmi-, de a pénzügyi és egyéb területek sem mellőzhetik a rendszeres takarítást, hiszen nem csak az irodáknak, de a nagy forgalmú várótermeknek, folyosóknak, előcsarnokoknak is jár a makulátlan rend és tisztaság.

A teljes körű irodatakarítás Dunakeszi esetében rendszeresen végzett alapvető takarítási folyamatot jelent, beleértve a padlók és a mellékhelyiségek, folyosók, teakonyhák alapos, higiénikus és megbízható rendbe tételét is. Ablaktisztítást, szőnyegtisztítást és nagytakarítást szintén vállalunk. Ha dunakeszi irodatakarítás a kérdés, nálunk megtalálja a választ!