Az irodatakarítás Budapesten télen is fontos, sőt, talán még fontosabb, mint a száraz, melegebb időszakokban. Bár változékony télre számíthatunk, a megnövekedő páratartalom és a hideg nagyon is kedves a penésznek. A takarítás ráadásul nehezebb és utálatosabb feladat ilyenkor, mert a szellőztetéssel nagyon el lehet rontani. Azonban munkatársaink télen, még a leghidegebb, legcudarabb időben is ugyanolyan kifogástalan munkát végeznek, mint a kellemes, nyári napokon. Nézzük, mi kell a téli munkákhoz és miért érdemes hozzáértőkre bízni!

Más az irodatakarítás Budapesten a téli időszakban?

Az irodatakarítás Budapesten, ahogy lényegében bárhol, a téli hónapokban néhány változtatással történik. A változtatás főleg a szellőztetést érinti, amennyiben beltéri takarításról van szó és az időpont nehezebb kiválasztását, amennyiben kültéri feladatok is vannak. A rendszeres takarítás szolgáltatásunk, attól függően, milyen hosszú távra szerződtünk, ugyanolyan ütemben, zavartalanul halad minden évszakban. Az eseti takarításoknál szintén nincs semmi különbség a megrendelésben.

Tulajdonképpen a szellőztetés is csupán annyiban más, hogy a téli időben többször érdemes ablakot nyitni, mert a beszoruló pára könnyedén penészedéhez és egyes felületek, berendezések anyagának romlásához vezethet.

irodatakarítás Budapesten

A hűvös időben, vagy latyakos, esős, havas, saras körülmények között naponta többször szükség lehet felmosásra is akár. Ezek a szennyeződések nagyon rosszul néznek ki, az irodatakarítás Budapesten ráadásul azért is fontos akár nap közben is, mert nagy a kosz. Budapest számos utcáján lehetetlen úgy végig menni, hogy ne találkozzunk ürülékkel, csótányokkal és egyéb szennyeződésekkel. Ha nem is látjuk, mert előttünk már széttapodták vagy félig-meddig összeszedték, a talpunkon maradványokat vihetünk az irodába. És otthonunkba. Amikor jön az eső, amikor hó van, ezek a szennyeződések oldódnak és jobban szétterülve könnyebben tapadnak talpunkra.

Fertőtlenítés télen

Az utóbbi világjárvány óta tudjuk, hogy a fertőtlenítéssel nem kell megvárni egy vírus elterjedését. Mindig fertőtleníteni kell, így télen is. Télen nagyobb százalékban vannak megbetegedések, hiszen a megfázás vagy épp az ősszel-télen általában fellobbanó influenzajárvány igényli a nagyobb odafigyelést. Takarítócégünk a fertőtlenítő takarítást bármely évszakban, bármilyen munkahelyen profin végzi. Óvja meg munkatársait és ügyfeleit a kórokozóktól és takaríttasson profi takarítócéggel, tehát velünk!

Egy tüsszentés, egy lappangó vírus vagy szívós baktériumok, és máris kész a baj. Lebetegszik a fél iroda, táppénzek, szabadságok, és a munka máris áll. Fontos, hogy a takarítócégen kívül napközben is legyen tisztán tartva a munkahely. A személyes higiéniát érdemes kiterjeszteni arra is, hogy a közvetlen környezetünkben ügyeljünk a szennyeződések elkerülésére. Ha letüsszentettük a szék karfáját, ne várjuk meg a takarítócéget, hanem töröljük át! A használt poharat, evőeszközt mossuk el használat után, vagy ha nem bízunk a többiekben, akkor használat előtt is. A rendszeres kézmosás és a vírusos időszakban a kilincsek letakarítása nagyon sokat tehet a munkatársak egészségének megőrzéséért. Ha pedig az átfogó irodatakarítás Budapesten vagy Pest megyében kell, hívja a Serverint!