Budaörsön van irodája, vagy Érden? Esetleg kicsit mégkijjebb jár be munkába? Minket hívhat akkor is, ha nem Budapest valamely kerületében lévő irodáját szeretné kitakaríttatni. Irodatakarítás Budapest vonzáskörzetében, fővárosunk környékén is. Megbízható szakemberek, gyors ügyintézés, makulátlan végeredmény és minőségi garancia nem csak a fővárosiak számára.

Irodatakarítás Budapest

Fővárosunk minden kerületében jócskán találhatunk irodákat. Irodaházak, lakásirodák, telepek, raktárak vagy gyárak, valamint oktatási intézmények, üzletek és közületek irodáit folyamatosan rendben kell tartani. Erre megoldást jelenthet a saját munkaerő alkalmazása vagy az iroda személyzetének takarításra való beosztása, azonban nagyon sok konfliktust és elégedetlenséget szülhet az ilyesmi. Egy profi, megbízható takarítócég azonban hathatós megoldás. Nincs konfliktus, nincs elégedetlenség és nincs szájhúzogatás, csak profi, gyors és ügyfél orientált takarítás, amely ráadásul környezetbarát is. Budapest irodáira fokozottan igaz, hogy presztízskérdést jelent berendezésük, tisztaságuk, felszereltségük és még elhelyezkedésük is. Ilyen esetben természetes, hogy nem lehet megelégedni a házias takarítás szintjével. Egy kimondottan irodatakarítás munkálataira, a nagyobb és kisebb ügyfélforgalmat lebonyolító irodák reprezentatív tisztaságának és tökéletes higiéniájának biztosítására szakosodott csapat, mely mögött komoly, megbízható cél áll még a legmagasabb tisztségű és elvárású látogatók előtt is elismerésre méltó irodai állapotokat teremt.

rendszeres_irodatakaritas_VI_kerulet

Irodatakarítás Budapest környékén

Rengeteg iroda található Budapest külső kerületeiben is, valamint a Budapesthez közeli településeket és még az ipartelepeken, raktártelepeken is. Ezen irodákban éppúgy ügyfelek fordulnak meg, partnerek tárgyalnak és dolgozók töltik napi munkaidejüket, ahogy a fővárosi irodákban is. Éppen ezért nincs különbség aközött, hogy budapesti irodatakarítás vagy Budapest környéki irodatakarítás a  feladat. Nekünk a tisztaság az tisztaságot jelent, a higiénia pedig higiéniát. Fokozatokat nem ismerünk, mert nem végzünk félmunkát, nem sajátunk a „jól van az úgy is” mentalitás. Ahogy a fővárosi irodaházak öltönyös dolgozói és egy kisváros vagy falu farmernadrágos irodai munkatársai között úgy budapesti iroda és vidéki iroda tisztasága között sincs különbség. Emberek, irodák és tisztaság.

Irodatakaritas_budapest_kornyeken

Irodatakarítás általunk, ha eredményt vár

Ha budapesti iroda, ha Budapest környéki iroda, takarítás ügyben hívjon minket bátran. Több referenciával is rendelkezünk, melyek közül íme néhány példa: Te-Group Invest Zrt., The Space Matters Kft., Gamo Kft., BUDAI MŰEMLÉKFELÚJÍTÓ Kft., Algeco Kft., ÉFOÉSZ, Prímaenergia Zrt., Coats Magyarország Kft.

Jelenleg 52 szerződött partnerrel dolgozunk, napi takarítás, heti takarítás és fertőtlenítőtakarítás fő profillal. De ezen kívül eseti takarítás, és az irodán kívül bármilyen épülettípus takarítása tökéletesen passzol munkáink közé.