Irodatakarítás Budapesten határidővel és
minőségi garanciával.

Bízza irodája, irodaháza takarítását professzionális
és leinformálható takarító cégre.

Rólunk
Takarítás

Jó érzés a rend, a tisztaság. Takarító cégünk ezt minden napra biztosítja Önnél is.

Éppen ezért kiemelt jelentősége van, hogy olyan takarítócéget válasszon, akik megbízhatók, alaposak és akikre hosszú távon is számíthat. A takarítás árak nálunk minőséget és rugalmas alkalmazkodást is takarnak az Ön igényeihez.

Mi tartozik bele nálunk egy szakszerű takarításba?

  • Irodahelyiségek porszívózása, felmosása
  • Közlekedő helyiségek porszívózása és felmosása
  • Asztalok ápolószeres tisztítása
  • Szemét összegyűjtése
  • Mosdó, WC fertőtlenítése, vízkőmentesítése
  • Higiéniai fogyóeszközök feltöltése
  • Konyhapultok, konyhablokkok, hűtők takarítása

Megegyezés szerint dolgozunk és pontosan vezetjük a takarítási naplózást. Igény szerint irodaházak számára kültéri takarítást, a járdák, utak, kert, udvar rendbentartását is vállaljuk, valamint a parkolók és garázsok takarítását is.

Kapcsolat

Az irodatakarítás bizalmi szakma

Biztosan Ön is járt már olyan irodában, ahol a tisztaság hagyott némi kívánnivalót maga után. Ez mind az ott dolgozóknak, mind az odalátogató vendégeknek, ügyfeleknek kényelmetlen lehet.

De nagyon nem mindegy, kit enged be cégéhez. Leinformálható, megbecsült, évek óta nálunk dolgozó kollégáinkra büszkák vagyunk. Nálunk minimális a fluktuáció.

Mi budapesti irodaházakra, irodákra, cégekre szakosodott profi takarító cég vagyunk

Tudjuk, hogy az iroda takarítása magas fokú precizitást és hozzáértést kíván, valamint jó alkalmazkodó képességet is, hiszen a cél, hogy mindenki zavartalanul végezhesse a munkáját.

Kapcsolat

Az irodák, irodaházak még a gondos napi- vagy heti takarítás mellett is igényelnek időről időre egy nagytakarítást

Ilyen alkalmakkor sor kerülhet a ritkán takarított, nehezen elérhető helyek tisztítása is.

Ezeken a helyeken ugyanis a felgyülemlett szennyeződések és a por akár még az egészségre is káros hatással lehetnek hosszú távon (pl.: porallergia, asztma, krónikus légúti megbetegedések)

Ilyenkor sor kerülhet például az ablakok külső-belső tisztítására, a bútorok vegyszeres ápolására, függönyök mosására vagy a falak alapos tisztítására.

Nagytakarításra ráadásul más, különleges esetekben is szükség lehet

Egy nagyobb felújítást követően ugyanis a törmelék, festékcseppek, por nagy mennyiségben fordul elő, melynek eltakarítása több időt vesz igénybe.

Rendezvények után, vagy akár csak egy házon belüli költözéskor, vagy az iroda, a munkaállomások, osztályok, részlegek átrendezésekor.

Nagy teljesítményű, modern felszereléssel és évek óta stabil takarító gárdával dolgozunk

Egy irodaház komplex tér: sokféle kényes, minőségi járófelület, bútorok, ablakok, üvegfalak, szőnyegek, falak, de a lépcsőházak, parkolók is. Az irodák tisztán tartásához más eszköz- és géppark szükséges, melyekkel hatékonyan eltávolíthatóak a legkülönbözőbb szennyeződések is.

Engedje meg, hogy levegyük ezeket a terheket a válláról! Szakértő csapatunk segítségével az ön irodája is mindig ragyogó lehet, ahová öröm lesz majd belépni reggelente.

Kapcsolat