Az irodatakarítás Budapest nyüzsgő városában 2023-ban is alapvető igény. Az utóbbi évek viszontagságai után idén egészen biztos, hogy a takarítócég profi segítsége mindenféle méretű, elhelyezkedésű és típusú irodában elengedhetetlen marad. Meglévő és új ügyfelek, megnövekedett igények jellemzik évkezdésünket, mely igények igencsak sokrétűek. Ezt fejtegetjük blogunkban.

Nagyobb elvárások – Több munka, speciálisabb megoldások

irodatakaritas_budapest

Az irodatakarítás, mint szolgáltatás mindig is egy végletes „fekete-fehér” szakma volt. Ez azt jelenti, hogy vagy ki van takarítva egy iroda vagy nincs. Köztes megoldás nem létezik. Kicsit tiszta? Közepesen higiénikus?

Nos, ezek lényegében semmit sem jelentenek. Cagy ki van takarítva egy iroda vagy nincs. Utóbbi eset a kevésbé igényes takarítók munkájának következménye, előbbi – a tisztaság és higiénia – pedig a profi takarítócég színvonalas szolgáltatása. Az irodatakarítás Budapest esetén jelentheti a modern irodaházaknak, átlagos lakásirodáknak, de még az ipari részek műszerolajos, kevésbé csilli-villi irodáinak kitakarítását is. Rengeteg eltérő igény, melyekre nálunk, a Serverin Takarító szolgálat csapatánál megvan a szaktudás és a tapasztalat. Adottak a megfelelő tisztítószerek és takarító eszközök, valamint gépek is. Az irodatakarítás 2023-ban valószínűleg új kihívások elé néz, hiszen most minden átalakulóban van. Például az irodai dolgozók munkaideje és a munkavégzés módja, helye is megváltozott. Több a home office-ban dolgozó. Sok a közösségi iroda használó, főleg a kisvállalkozások esetén. Rengetegen költöztek a múlt évben és biztosan sok mozgás várható idén is. Az új nyitások, a régóta működő irodák felszámolása hatalmas átszervezést igényel majd a takarítócégek életében is. A járványok akár új higiéniai szabályozást is magukkal hozhatnak, ami kihatással lesz a mi munkánkra is. Állunk elébe, keressen minket bármilyen egyedi igény vagy környezeti adottság esetén!

Nagyobb elvárások a spórolás terén

sporolas

Az irodatakarítás egyeseknek mindig is a luxus kategóriába tartozott. Olyan ez, mint a marketing. Bizonyos cégméret, tevékenység esetén egyszerűen nem kikerülhető, ha valóban sikert szeretnénk elérni. Ezzel szemben mindig akadtak, akik inkább okosba’ megoldották. Általában ebből sok jó nem sült ki. Azonban szerencsére sokan vannak azok is, akik tudják, hogy szükségük van a marketingre éppúgy, mint a profi irodatakarítás adta előnyökre. Előnyökre? Inkább alapokra, melyek egyrészt hatalmas terhet vesznek le az iroda válláról, másrészt erős vállként lehet rá támaszkodni. Tiszta, higiénikus irodában bizonyítottan jobban megy a munka és a nagyobb sikerek várhatóak.

A jelen gazdasági helyzetben mi azt tapasztaljuk, hogy a legtöbb cég okosan nem a szükséges dolgokon spórol, így a mi szakmánk nincs veszélyben. Emellett akadnak olyanok is, akik mindenen igyekeznek spórolni, még azon is, amint nem érdemes. Nálunk is szempont – mindig az volt – hogy a lehető legnagyobb profizmus mellett a lehető legkisebb energiahasználatot és vegyszerhasználatot érjük el. A fenntarthatóság és a minél zöldebb működés közös érdekünk. Most, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, folyamatosan azon dolgozunk, hogy a megszokott magas színvonal mellett, minél barátságosabb árakat biztosíthassunk.

Ha irodatakarítás Budapest, akkor 203-ban is válasszon minket! Kérjen ajánlatot, egyeztessünk helyszíni felmérést és biztosítsa már most, év elején irodája higiéniáját a legjobb árak mellett!