Irodatakarítás Belváros kis és nagy irodáiban, régi és új vállalkozások üzlethelyiségeiben, gyorsan, szakszerűen, megbízhatóan. A Belváros irodatakarítás szempontjából nem csak Budapest, de az ország talán legfontosabb területe. Ha valahol, hát itt csakis a legmagasabb színvonalú szolgáltatásról beszélhetünk, kompromisszumok nélkül.

Körutakkal körbevéve

budapest_belvaros_irodatakaritas

Budapest középpontja, az ország történelmi, politikai, kulturális és nem mellesleg gazdasági, pénzügyi központja – a Belváros. A köznyelv általában a Főváros pesti oldalán, a Nagykörút által körbe ölelt részét érti a Belváros alatt, ugyanakkor szűkebb értelemben ez csupán az V. kerület egy része, nevezetesen a Kiskörút által határolt terület. Deák Ferenc tér, Vörösmarty tér, Váci utca, Astoria, csupa emblematikus, sőt, legendás név, amely egyet jelent az országos ismertséggel.

A Belváros irodatakarítás vonatkozásában bár egyöntetűen a tisztasági szolgáltatások élvonalát jelenti, a részletekben számos eltérést mutat, hiszen a Belváros irodái sem egyformák. A kisebb forgalmú üzlethelyiségek esetében a rendszeres irodatakarítás általában heti irodatakarítást jelent, míg a sok ügyfelet fogadó és a tisztaságra maximálisan igényes cégek napi rendszerességű takarítást kérnek. Mást jelent az irodatakarítás Belváros üzlethelyiségeiben, ügyféltereiben, ahol sokszor szó szerint egymásnak adják a kilincset az emberek és mást egy exkluzív kisüzletben, korlátozott nyitvatartási idejű irodában, ahol csupán néhányan dolgoznak. Más az irodatakarítás egy modern, csupa üveg és acél irodaházban és más egy patinás műemléképület bútorkincsei között. Egy azonban minden esetben változatlan: a lehető legmagasabb minőség.

Minőség és megbízhatóság

belvarosi_takaritas

Az Irodatakarítás Belváros legtöbb irodájában ugyanazokat az alapvető feladatokat jelenti. A legfontosabb a padló felmosása és a mellékhelyiségek fertőtlenítő takarítása. Különösen a járványidőszakban fontos a felületek fertőtlenítése, a portörlés, ablaktisztítás, porszívózás és a szemét eltávolítása szintén alapvető tevékenységnek számít. Természetesen a Belváros esetében is maximális rugalmassággal dolgozunk, a megállapodás részét képezheti a szobanövények meglocsolása éppúgy, mint az irodához tartozó ügyféltér vagy kiállítóterem takarítása, de akár a csatlakozó zöldterület gondozása is, bár utóbbiból a Belvárosban nem sok akad. Mindezt tapasztalt és jól képzett munkaerővel, korszerű eszközökkel, előírásszerű tisztítószerekkel, professzionális minőségben és maximális megbízhatósággal. Az utóbbi különösen fontos, hiszen a belvárosi irodák és ügyfélterek sokszor nem csak eszmei értelemben, de berendezéseik és felszereltségük tekintetében is komoly értékeket rejtenek. Környezetük tisztán tartása csak leinformálható, megbízható takarítócéggel végezhető el. Irodatakarítás Belváros? Hívjon minket és ez nem lesz kérdés többé.