Az irodatakarítás a 13. kerületben is alapvető, valamint gyorsan és kedvező áron elérhető szolgáltatás. Budapest 13. kerülete viszonylag kis területű, de magas lakosságszámú és nagy népsűrűségű kerület, amely fővárosi viszonylatban is nagyon sok cégnek és vállalkozásnak ad otthont. Az irodatakarítás így itt kiemelt jelentőségű szolgáltatásnak számít.

irodatakaritas_13_kerulet

Irodatakarítás a Duna partján

Az irodatakarítás a 13. kerületben több városrészben történhet. A kerület Belvároshoz közelebb eső, patinás és népszerű részén Újlipótvárosban, impozáns épületek, öreg bérházak uralják a városképet. Észak felé haladva rohamosan csökken az épületek átlagéletkora, a Duna-partra néző lakótelepeket elhagyva az Árpád-híd mellett már modern és látványos irodaházak tornyosulnak. Az irodatakarítás a 13. kerületben már ezen a viszonylag kis területen is változatos munkát jelent. Angyalföld, a kerület legnagyobb városrésze egy évszázada még vidékies arculatú táj volt, de rövid idő alatt országos jelentőségű iparvidékké növekedett. A szebb napokat látott ipari épületek régi funkciója mára jórészt megszűnt, számos objektumot lebontottak, másokat átalakítottak. Sok vállalkozásnak éppen ezek a régi, ipari épületek adnak ma otthont. A lebontottak helyén lakóparkok és irodaházak épületek, utóbbiakban természetesen szintén napi szinten igényelt szolgáltatás az irodatakarítás. A 13. kerület leginkább átalakult városrésze a Vizafogó. A Duna parti üzemek mára szinte nyom nélkül eltűntek, helyükre exkluzív lakóparkok épültek.

13.kerulet_rendszeres_irodatakaritas

Bérpaloták, ipartelepek és modern irodaházak

A rendszeres irodatakarítás a 13. kerületben talán még megbízhatóbb, mint a főváros többi részén, mivel a városrészben kifejezetten sok működő, kiadó és eladó iroda található. Ez természetesen az igényt is fokozza az irodatakarítási szolgáltatás iránt, a komoly kereslet pedig jelentős kínálatot hívott életre. A számos takarítócég versenyhelyzetet generál, amelynek a megrendelők látják hasznát, hiszen egyetlen szolgáltató sem engedheti meg, hogy félvállról vegye az irodatakarítást a 13. kerületben. A Főváros számos kerületéhez hasonlóan a 13. kerület irodái is rendkívül sokszínűek. Az Újlipótváros exkluzív palotáiban vagy régi bérházaiban működő vállalkozásoktól Angyalföld szocialista stílusú irodaházain át a legmodernebb komplexumokig rendkívül változatos az összkép. Az irodatakarítás a 13. kerületben is egyedi igényekhez szabott, az egyes vállalkozások adottságaihoz rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatás.

Az irodatakarítás a 13. kerületben is bármikor elérhető, megbízható szolgáltatásunk. Forduljon hozzánk bizalommal, ha napi, vagy heti rendszerességű irodatakarítást szeretne 13. kerületben működő vállalkozása számára.