Az irodatakarítás a 12. kerületben, Budapest többi városrészéhez hasonlóan, alapvető és gyorsan elérhető szolgáltatásnak számít. Budapest 12. kerülete, közismertebb nevén a Hegyvidék, a Főváros egyik kiemelkedő fontosságú városrésze, bár nagy területéhez képest lakosságszáma nem jelentős. Belső városrészeinek központi fekvésének hála, számos vállalkozásnak és cégnek ad otthont, így a 12. kerület irodatakarítás szempontjából lényeges helyszínnek számít.

irodatakaritas_12

Irodatakarítás a Hegyvidéken

Az irodatakarítás a 12. kerület esetében különféle városrészeken végzett tevékenységet jelent, hiszen a kerület, ellentétben például a pesti belváros kerületeivel, változatos, sokszínű kerület, jelentős zöldövezetekkel, sőt parkerdőkkel. Utóbbiak esetében természetesen szóba sem kerül az irodatakarítás. A 12. kerület Budapest központjához legközelebb fekvő, legfrekventáltabb része a Krisztinaváros, az Alkotás út környéke és a Sashegy. A kerületet nem véletlenül nevezik Hegyvidéknek, domborzati viszonyait tekintve jelentős része valóban hegyvidéki. Ezt városrészeinek nevei is tükrözik, Mártonhegy, Orbánhegy, Istenhegy, Svábhegy, Széchenyihegy, Jánoshegy. Az irodatakarítás a 12. kerület esetében azonban ritkán jelent a tényleges hegyvidéken végzett munkát, a kerület irodáinak, intézményeinek, kiállítótermeinek és fontosabb irodaházainak zöme a már említett, nyugati városrészen található. A könnyen elérhető városrészek közül kiemelkedik a hajdani Magyar Optikai Művek területén kiépült MOM-park környéke, valamint a Szél Kálmán tér és a Déli pályaudvar felé tartó utak. A 12. kerület irodatakarítása is főként ezeken a területeken kulminál.

12_kerulet_irodatakaritas

Változatos városrész, változatos irodák

A 12. kerület irodatakarítás terén jól ellátott kerület, hiszen nyugatra eső részein több jelentős irodaház működik és hegyvidéki utcáiban is számos vállalkozás működik. Ugyan a kerület jelentős része egyáltalán nem üzleti jellegű, a Főváros legdrágább kerületeként az itteni szolgáltatásokat is magas színvonal jellemzi. A 12. kerületben az irodatakarítás is ilyen szolgáltatásnak számít. A Hegyvidék irodái változatos képet mutatnak, hiszen évszázados műemlékpalotákban éppúgy működnek irodák, mint a kertvárosi társasházakban, vagy az Alkotás út modern irodaházaiban. Ez a változatosság változatos kihívások elé állítja a 12. kerület irodatakarítását végző szolgáltatókat. A városrész kiemelkedő jelentőségének köszönhetően könnyen elérhető és színvonalas szolgáltatásnak számít az irodatakarítás a 12. kerületben. Modern irodaház, exkluzív műemléképület vagy kertvárosi irodahelyiség, az irodatakarítás a 12. kerületben is azonnal elérhető szolgáltatás. Forduljon hozzánk bizalommal, ha 12. kerületi irodatakarításra van szüksége!