Irodatakarítás és koszos szőnyegek

sáros iroda padlóEgy szőnyeg az iroda dísze lehet, de csak abban az esetben, ha tiszta, ha makulátlan, ha legszívesebben ráfeküdne az ember. Sajnos ezt az állapotot nehéz fenntartani, ezért is kerülik sok helyen a szőnyegek beszerzését, ám egy jó takarítócég minden problémára megoldást jelent.

Na jó, majdnem minden problémára, mert vannak speciális szükségletek, speciális helyzetek és olyan speciális igények, melyekre vagy külön be kell rendezkednünk avgy pedig egy az adott speciális dologra szakosodott csapatnak kell átadnunk azt az adott munkát. Ilyen ritkán fordul elő, azonban például csőtörés vagy komoly dugulás esetén ez a helyzet, hiszen az már a vízvezetékszerelők hatásköre.

Profilunk az irodatakarítás Budapesten és vonzáskörzetében, annak minden egyes apró mozzanatával és kiegészítő szolgáltásokkal együtt. Mindebből természetesen a szőnyegek kitisztítása sem maradhat ki, amennyiben az adott szőnyeg helyben tisztítható, valamint még “menthető” állapotban van.

Speciális, profi és a korszerű takarítógépekkel, valamint takarítószerekkel dolgoznak képzett, lelkes és hatékony munkatársaink, akik a makacsul bepiszkolódott szőnyegeket is újjá képesek varázsolni. Persze nem érdemes megvárni, míg az irodai szőnyeg már vállalhatatlanra koszolódik, fontos a folyamatos irodatakarítás.

Tiszta szőnyeg, rendezett összkép

Egy szép, makulátlan szőnyeg lehet az iroda éke és az összkép megbontója is, ezért a körültekintő szőnyegválasztás részeként fontos kitérni a tisztíthatóságra is. A nehezen tisztítható szőnyeg a takarítócég és az iroda számára is csak kellemetlenségeket hoz.

A rendszeres irodatakarítás, legyen az heti takarítás vagy napi takarítás, magában foglalja a szőnyegek, egyéb kárpitok portalanítását, a szennyeződések eltüntetését, azonban komolyabb szőnyeg és kárpittisztításra való igényt érdemes külön jelezni, vagy a megállapodásba beépíteni, hogy mi, vagyis a takarítócég ügyel a szőnyegtisztítás és egyebek rendszeres, maradéktalan elvégzésére.

Nem minden esetben tudunk segíteni

Az irodatakarítás, amennyiben profi takarítócég végzi, makulátlan eredményt hoz, azonban egy szőnyeg teljes kitisztítása nem olyan egyszerű, mint a porszívózás, portörlés vagy fertőtlenítőtakarítás, ezért erről a munkáról külön kell beszélni. Nagyon fontos, hogy a szőnyeg tiszta legyen. Nagy területen, látványosan helyezkedik el, szem előtt van, ezért amennyiben koszos hatást kelt, az iroda egészére vet rossz fényt. Egyetlen folt, elszíneződés, fakulás máris belerondít a képbe, ezért ha van egy szép szőnyegünk az iroda bármely helyiségében, vigyázzunk tisztaságára és rendszeresen tisztíttassuk ki.