Iroda takarítás árak

A maximális hatékonyság érdekében minden ügyfél számára egyedi ajánlatot készítünk.
Ez a mi munkánkat is megkönnyíti, hiszen elkerülhetőek a kellemetlen meglepetések. Ügyfeleink pedig biztosak lehetnek
abban, hogy az ajánlatunk tartalmaz mindent, amire szüksége lehet.

Rólunk
Takarítás

A teljes árazási folyamat komplex feladat. Minden iroda más, így különböző igényekkel, adottságokkal – és adott esetben akár nehézséggel – kell szembenéznie a takarító csapatunknak.

Takarítás ár: mindig egyedi felmérés alapján, pontosan

Az árajánlat adása az alábbi lépésekben történik:

  1. Az egyedi árajánlathoz valódi képet kell kapjunk az elvégzendő munkáról, ezért első lépésként felmérjük a körülményeket. Nem mindegy például, hogy milyen környezetben található az iroda, milyen méretű, milyen helyiségek, milyen burkolatok vannak benne.
  2. Második lépésben megállapodunk a rendszerességről – az árajánlatban fontos szempont, hogy alkalmi takarításról van szó, vagy rendszeres megbízásról.
    Előbbi esetben az is lényeges, hogy egy egyszerű nagytakarításról van szó, vagy netán felújítás is történt, hiszen ez jóval több feladatot ró ránk.
  3. Ezek fényében meghatározzuk, hogy hány takarítóra lesz szükség és hogy mennyi időre. A megfelelő létszám és felszereltség ugyanis szintén elengedhetetlen a precíz munkához.
  4. Az árainknak emellett fedeznie kell az általunk biztosított eszközöket is. Jó minőségű tisztító- és ápolószerekkel dolgozunk a kifogástalan eredmény érdekében. Takarító gépeinkkel pedig alapos, gyors tisztítást tudunk végezni a padlókon, a falakon, különböző munkafelületeken, illetve a kárpitokon.

Súroló gépekkel például nem csak tiszta, de egyben ragyogó is lehet a padló. Magas nyomású mosókkal pedig könnyedén felvehetjük a harcot akár az igazán makacs szennyeződésekkel szemben is. Az ilyen feladatokhoz azonban erős, magas minőségű gépekre van szükség.

Iroda takarítás ár: m2 -ben számolunk a feladatok, igények tükrében

Minderre azért van szükség, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk Önnek a legjobb árakon. Gyors kiszállással, megbízható munkatársakkal és magas színvonalú, igényes takarító szolgáltatással várjuk. Pontos árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat