Az intézménytakarítás egy takarítócég munkáin belül, több más takarítandóhoz hasonlóan külön kategóriát képez. Takarítócégünk azonban mindenre felkészült, tapasztalt és képzett csapat, így az intézménytakarítás Pest megye össze stelepülésén jó kezekben van, amikor minket választ.

Miben más az intézménytakarítás, mint a többi takarítási munka?

kozintezmeny_takaritas

Alapvetően az intézménytakarításnál és kiemelten a közintézmény takarításnál a fő szempont, hogy a szabályozásnak megfelelően dolgozzunk, mégpedig nagyon szigorú szabálykövetéssel. Tulajdonképpen más munkahelyek takarítása során is betartjuk a szabályokat, azonban számos takarítás esetén kevésbé szigorúak az elvárások. Az intézménytakarítás mindig meghatározza a legapróbb munka milyenségét is, kitérve a munkavégzés módjára, a használt tisztítószerekre és takarítóeszközökre, ezek állapotára és koncentrációjára, valamint a takarítást végző vagy végzők öltözetére, munkavédelmi megoldásaikra vonatkozóan is. Intézménytakarítás esetén ezen szabályok sokkal részletesebbek, mint amit egy üzlet vagy raktár takarításánál tapasztalhatunk. Természetesen minden helynek, helyiségnek, munkahely típusnak megvannak a maga szabályai, és vannak sokkal speciálisabbak is, mint az intézménytaklarítás. Emellett az intézmények sem egyformák. Egy iskolépület, önkormányaz épülete más, mint egy egészségügyi intézmény.

Az intézménytakarítás sajátossága, hogy többszörösen összetett feladat. Egész intézményeket takarítunk, sokfős csapatunk gyorsan képes egy többemeletes, nagy alapterületű intézmény alapos, kifogástalan kitakarítására és fertőtlenítésére is, még akár olyan egyedi szolgáltatásokkal egyben is, mint a viráglocsolás vagy szőnyegek kitisztítása. Gondoljunk csak bele, egy nagyobb település, akár város önkormányaztának több szintje, több folyosója, számos váróterme, rendezvényterme, mellékhelyisége és nyitottabb irodája van, a lépcsőkről, tárolókról nem is beszélve. A saját, egyéni irodák takarítása nem mindig tartozik feledataink közé, mert akadnak intézmények, melyek óvják a személyes teret és kollégáik egyszemélyes, saját kis irodáinál nem kérnek takarítást. De ez nem mindenhol van így, tehát esetenként (sokszor) az egyéni irodák takarítását is elvégezzük, ami akár 10-15 kis helyiségt is jelenthet. Átfogó takarítást egy profi takarítócég tud kínálni ilyen esetekre, így érdemes ránk bízni az intézménytakarítás feladatait, hogy minden nap tiszta, higiénikus munkahelyen dolgozhasson.

intezmenytakaritas_pest_megye

Mekkora intézményeket takarítunk?

Bármekkor méretű intézmény takarítását profin végezzük. A méret csak annyiban jön számításba, hogy több takarító kollégát mozgósítunk, több tisztítószer fogy és esetleg, amennyiben egy-egy helyiség vagy folyósó olyan jelentős méretű, a gépi padlótisztítást választjuk a szokványos felmosás helyett. A magas épületeknél ipari alpin technikával mossuk az ablakot, amennyiben más módon nem lehet megtisztítatni az ablakfelületeket.

Ha intézménytakarítás Pest megye, akkor hívjon minket bizalommal! Pofi, tapasztalt és képzett takarítók állnak rendelkezésére, hatalmas és naprakész gépparkunkkal pedig a nagyobb lépték is könnyedén megléphetőek!