Eljött a 2013, itt az új év. Érdemes most átgondolni az éves működést az irodában is. Ennek részeként körüljárandó a takarítás kérdésköre is, hiszen jogszabályi előírások és személyes elvárások vonatkoznak rá. Ha már van bejáratott segítség, akkor egy ellenőrzés és átbeszélés elég lehet. Azonban ha nincs még megbízott takarítócég, itt az ideje felkeresnie minket.

Szakszerű takarítócéggel minden gördülékenyebb

takaritoceg_alapos_takaritas

A szakszerűség, a hozzáértés és tapasztalat az irodatakarítás terén is jelentős tényezők. Ezek nélkül aligha lehet minden igényt és szabályt kielégítő munkát végezni, megfelelő higiéniai szintet elérni. Éppen ezért fontos, hogy takarítócég szakembereire hagyatkozzon. Ha képzett takarítók végzik a piszkos munkát, akkor az egész együttműködés gördülékeny és minden részvevője számára elégedettséget hoz.

Egy olyan hosszú, több mint 2 évtizedes múltra visszatekintő takarítócég, mint amilyenek mi, a Serverin takarítószolgálat vagyunk, már mondhatni mindent látott. Nekünk aligha tud újat mutatni. Még akkor sem fogunk meglepődni, mikor Ön attól tart, hogy irodája igazán egyedi takarítási igényekkel bír. Olyan speciális munkákat végeztünk már hosszú és színes pályafutásunk alatt, hogy arról akár még könyvet is érdemes volna írni. Igazán szórakoztató és felettébb meglepő történetekkel színesíthetnénk lapjait. Természetesen ez a könyv nem fog elkészülni, mert amellett, hogy profi takarítást végzünk, a titoktartásban szintén profik vagyunk és a kölcsönös tiszteletben, a magasfokú diszkrécióban hiszünk. Akkor sem beszélnénk a különböző takarított helyekről, ha nem lennénk szankcionálhatók. Ez elvi kérdés, emberi aspektus. Szintén emberi oldalról közelítve a gördülékeny irodatakarítás egyik alapja a megfelelő kommunikáció, a kitapasztalt legjobb ügyfélkezelés. Nekünk fontos, hogy ügyfeleink együttműködésünk minden dimenziójával elégedettek legyenek.

Bízza profi takarítócég megbízható munkatársaira a takarítást és élvezze a gördülékeny folyamatok kínálta biztos alapot!

takaritas_megrendelese_takaritoceg

Hogyan rendelje meg színvonalas szolgáltatásunkat?

A válasz egyszerű. Hívjon minket a megadott elérhetőségünkön vagy írjon e-mailt és mi várakozáson felüli gyorsasággal válaszolunk. Telefonos egyeztetés során számos kérdést tudunk tisztázni, azonban sok esetben szükséges a helyszíni felmérés. Ha Ön még bizonytalan és nem tudja, milyen tényezőket kell számba venni, az olyan profi és gyakorlott takarítócég, mint mi, ebben is kisegítjük.

Gondolja át, mit szeretne és milyen gyakorisággal! Nézzen körül irodájában vagy épp ott ahová a takarítást megrendelné és mérje fel a hely fontosabb tulajdonságait. Így könnyebben tudunk a konkrétumokról beszélni. Fontos, hogy gondolja át, milyen eredményt szeretne, milyen elvárásai vannak a takarítási folyamattal kapcsolatban. Azt laikusként is csak Ön tudja meghatározni, hogy pontosan mi az, amit szeretne. Mi a szakértelmünkkel ebből mindent megvalósítunk Önnek, amit lehetséges.

Amennyiben először csak informálódna az irodatakarítással kapcsolatban, akkor is keressen minket bizalommal! Számunkra fontos ügy a takarítás és a munkahelyek tisztasága, ezért akkor is örömmel állunk rendelkezésére, ha tájékoztatásért fordul hozzánk. Hívjon mielőbb, hogy minél hamarabb megkapja, amire szüksége van!