A heti takarítás Pest megye számos városának munkahelyein biztosítja a megfelelő tisztaságot. Takarítócégünk az egész megyében vállaja a heti takarítás minden nyűgét, ezzel biztosítva a dolgozók, ügyfelek elégedettségét. Számos munkahely esetén elegendő a heti takarítás Pest központi településein és Fővárosunkban is. Azonban egyes helyeken a napi takarítás jelenti a megoldást. Pest megye több központi településsel igazán komoly feladat elé állítja a takarítócégek munkatársait, hiszen egyszerre kell jelen lenni szinte mindenhol, akár napi szinten, akár heti takarítás keretin belül hetente. Az, hogy heti egy vagy több alkalommal érkezünk-e, közös megyezésen és közös mérlegelésen alapul. Természetesen a döntés mindig a megrendelőé.

takaritas_gyakorisaga

Heti takarítás vagy más gyakoriság?

Megrendelőintől mindig azt kérjük, hogy gondolják át igényeiket és lehetőségeiket, és mindenképpen forduljanak hozzánk, ha egyes tényezőkkel kapcsolatban bizonytalanok. Hosszú évek tapasztalata alapján mi pontos képet tudunk adni arról, hogy a heti takarítás elegendő lesz-e vagy ezzel a gyakorisággal nem biztosítható a hely tisztasága és higiéniája. Az is előfordul, hogy bizonyos esetekben a heti takarítás mondhatni luxus, hiszen egy aprócska lakásiroda, melyben összesen 2, 3, esetleg 4 vagy 5 fő dolgozik, általuk is takarítható. A költségvetés is fontos, hiszen egy ilyen kis iroda kitakarítását az ott dolgozók el tudják végezni, amennyiben munkájuk jellege megengedi a csládias működést és felosztható a munka vagy közös megegyezéssel kinevezik takarítójukat. Olcsóbb lehet ezt az utat választani, ám kockázatosabb is.  Természetesen ha könnyíti a napi ügymenetet, érdemes megbízni külsőst, takarítócég megbízható és profi kollégáit azzal, hogy akár mini lakásirodánk higiéniáját is biztosítsák.

heti_takaritas_vagy_napi_takaritas

A heti takarítás portörlés, felülettisztítás, ablaktisztítás, kárpittisztítás és hasonló munkák szempontjából általában megfelelő gyakoriságnak minősül sok munkahelyen. Azonban érdemes mérlegelni a higiénia faktort is. A jelen helyzetünk, a koronavírus miatt igen különleges, így a hihgiénia és a takarítás, fertőtlenítés gyakorisága megnőtt. Olyan helyeken, ahol eddig a heti takarítás során végeztünk a vizes helyiségekben, mosdó, wc, konyha, fertőtlenítő nagytakarítást, napi szinten szükség van az egész hely megfelelő fertőtlenítésére. Normál esetben, azaz koronavírustól mentes életünkben ez visszaszorulhat.

Miért és hol minimum a heti takarítás?

Nagyon fontos megjegyezni, hogy a heti takarítás Pest megye településein nagyon sok esetben a minimum gyakoriság, mert a tisztaság, az iroda és más munkahelyek rendezettsége, állapota, igényessége reprezentációs jelleggel is bír. Fontos az első benyomás, a verseny nagy, így semmilyen tényező nem elhanyagolható, ha a jó kapcsolatok megtartása, az új ügyfelek és partnerek megszerzése a cél.

Hosszú évek tapasztalata, megannyi kitakarított iroda, raktár, üzlet, bemutatóterem, közintézmény, galéria stb. után mi gyorsan és minden fontos tényezőt figyelembe véve meg tudjuk állapítani, milyen gyakoriságú takarítással lehet biztosítani azt, ami egy munkahelyen szükséges. Ha nem tudná, hogy heti takarítás, napi takarítás vagy milyen egyéb gyakoriságú takarítás kell az ön munkahelyére, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk ennek meghatározásában.