Heti takarítás, napi takarítás, nagytakarítás irodaházakban és apartmanokban, kizárólag 100m2 takarítandó alapterület felett.

Minőségi irodatakarítás árakat kizárólag felmérés nyomán adunk.
A kiszállás díjmentes és gyors.

Rólunk
Takarítás

Napi, heti vagy akár nagytakarítás – az Ön cége igényeit, jellegét, ügyfélforgalmát figyelembevéve. Engedje meg, hogy segítsünk dönteni alábbi ismertetőnkkel

Kapcsolat

Napi takarítás

Napi takarítás a nagyobb a napi forgalmat bonyolító helyeken szükséges. A belső és külső kollégák, a tárgyalások – és persze a betérő ügyfelek, ebédszállító futárok jövés-menése következtében hamar elkoszolódik a terület. Ahol sok ember mozog, ott ma már a fertőtlenítésre is hangsúlyt kell fektetni.

A napi irodatakarítás tennivalóit és menetét, valamint a munkaidőn/nyitvatartáson túli  takarítási időpontokat mindig pontos megállapodásban rögzítjük. A minőség ellenőrzéséről is gondoskodunk.

Munkaasztalokhoz csak akkor nyúlunk, ha Ön kifejezetten kéri, ez minden cégnél egyéni.

Ezek tartozhatnak bele a napi irodatakarítás munkákba

 • Felületek, bútorok portalanítása: asztallapok polcok, radiátorok, párkányok stb.
 • belső üvegajtók,térelválasztók és üvegfalak, korlátok tisztítása,
 • Nyomógombok, nyílászáró kilincsek tisztítása, fertőtlenítése
 • Padlók, szőnyegek porszívózása, felmosás
 • Szemetesek, papírkosarak kiürítése, a hulladék összegyűjtése és a központi szeméttárolóba való levitele
 • Vizesblokk: wc és mosdók takarítása, tükrök, csempék, mosdópultok áttörlése napi szennyeződésének lemosása,
 • Konyha takarítása: mosogató, mikró, hűtő, kávéfőző tisztítása, poharak és edények mosogatógéppel vagy kézzel való mosogatása.
 • Higiéniai eszközök feltöltése, ellenőrzése.
Kapcsolat

Nagytakarítás

Számos esetben lehet szükség nagytakarításra, de lássunk rá néhány példát!

 • felújítás, átköltözés, nagyobb átrendezés után,
 • újonnan vásárolt/bérelt iroda elfoglalása előtt,
 • időszakos jelleggel esemény után, vagy évszakonként.

Ilyenkor természetesen sokkal komolyabb eszközökre és nagyobb brigádra van szükség a munkavégzéshez, hiszen vár ránk a súrolás, az ablakok, ajtók alapos tisztítása, a különböző helyiségek körültekintő, vegyszeres fertőtlenítése, bútorok tisztítása, függönyök mosása, nehezen elérhető helyek portalanítása, pókhálózás, stb.

Munkánk végeztével Ön és kollégái zavartalanul térhetnek vissza az irodába makulátlan környezetben. Célunk, hogy ügyfeleink csupán a munkánk eredményét és annak pozitív hatásait éljék meg, így minden adott legyen a vállalkozás zökkenőmentes működéséhez.

Engedje, hogy levegyük a válláról munkaterei tisztaságának terhét! Keressen fel minket egyénre szabott ajánlatainkért és bízza a munkát szakértő kollégáinkra, akik többéves tapasztalatukkal és a legjobb technológiával gondoskodnak irodája állapotáról, Önnek pedig elegendő kényelmesen hátra dőlni.

Kérje ingyenes felmérésünket és akár egy nap alatt adunk irodatakarítás árajánlatot:

Kapcsolat

Heti takarítás

Heti takarítás egy olyan irodában, ahol kevesebben dolgoznak, vagy esetleg ritkábban járnak be a kollégák, éppen elegendő megoldást jelent. Ha a heti irodatakarítást választja, akkor megállapodunk, hogy milyen feladatok tartoznak ránk. Precíz és igényes munkánkra még eddig nem volt panasz!

Kapcsolat