Járólap takarítás beltéren vagy kültéren? Iroda, közintézmény, vendéglátóegység? Takarítócégünk tökéletes munkát végez mindenhol. A járólap takarítás kérhető napi takarítás, eseti takarítás vagy nagytakarítás részeként, de önálló szolgáltatásként is. Saját gépparkkal rendelkezünk, melyben bármely szennyeződéstípust és szennyeződési szintet felszámolni tudó takarítógép szerepel, így a járólap takarítás minden esetben makulátlan eredménnyel zárul.

gepi_jarolap_takaritas

Miért fontos a gépi járólap takarítás?

A járólap takarítás géppel sokkal intenzívebb tisztítást, magasabb fokú higiéniát biztosít, mint a kézi takarítás. Az irodák, közületek, egyéb munkahelyek padlózata intenzív igénybevételnek kitéve gyorsan és rendkívüli mértékben koszolódik. A mindennapos kézi tisztítás aligha kínál megfelelő tisztasági szintet. Főleg igaz ez a speciális felületű és anyagú járólapokra. Az apró résekbe, pórusokba beülő szennyeződések, kórokozók, a fugák közt esetlegesen beszivárgó nedvesség jelentős hátrány. Higiéniátlansága mellett a padlózat gyorsabb romlása, kellemetlen szagok és esztétikátlan megjelenés is következmény lehet.

A gépi járólap tisztítás optimális eljárással hozza a legjobb eredményt. Gépparkunkból az adott felület és az aktuális szennyeződés alapján választjuk ki a megfelelő takarítógépet. Ugyanezen tényezők határozzák meg, mely tisztítószerrel dolgozunk. A gépi járólap tisztítás gyors, hibátlan és segít megóvni a járólapok állapotát. A gőztisztítás minimalizálja a beszívódó nedvesség mértékét (legtöbb esetben le is nullázza), gyors száradást és extra kórokozó irtást kínál. A megfelelő fertőtlenítőszerek mellett a magas hőmérséklet is pusztítja a kórokozókat, így az egyik legpiszkosabb, legszennyezettebb felület is maximális higiéniát kap.

A kézi járólap tisztítással ellentétben a járólap takarítás géppel történő kivitelezése meggátolja a szennyeződések és kórokozók „elkenegetését”. Sokszor tapasztaljuk, hogy felmosás során a kelleténél kevesebbszer cserélnek vizet, a felmosófej kimosása és fertőtlenítése rendre elmarad. A nem megfelelő hőmérsékletű felmosóvíz, a rossz minőségű felmosófej és a kevésbé hatékony vagy túlzottan káros tisztítószer használata is jellemző. Takarítócégként mi ezt nem engedjük meg magunknak. Intenzívebb felhasználási helyen éppen ezért fontos, hogy mindenképpen rendszeres gépi járólap tisztítás történjen.

jarolap_takaritas_geppel

Kisebb irodák járólap takarítása

Kisebb irodák esetén, ha ráadásul az ügyfélforgalom is alacsony, elegendő lehet a kézi járólap takarítás. A gépi járólap tisztítás nagyobb alapterületen éri meg, ám kisméretű irodák esetén is érdemes lehet kézi gőztisztítót használni. Takarítócégként mi rendelkezünk ilyen eszközökkel is, de ezek az iroda számára is beszerezhető takarítóeszközök, melyek megkönnyítik az egyszemélyes takarító dolgát, miközben növelik munkája hatékonyságát és az iroda higiéniai szintjét.

Nagyon fontos, hogy az irodák, munkahelyek, közintézmények napi szintű padlótisztítása megtörténjen. Ez a porszívózás és felmosás kettősén kívül sok helyen profi, gépi járólap tisztítást kíván.