Takarítócég vagy egyszemélyes takarító? Esetleg a dolgozók takarítsanak maguk után? Sokszor felmerülő kérdés ez, de ahol nem lehet kétség a takarítócég szükségessége felől, az a luxus iroda, vagy bemutató terem, üzlet stb. A tisztaság alapvető, azonban szükséges mértékéről nem mindenki vélekedik ugyanúgy. Egy luxus beltér esetében viszont csak a 100% elfogadható.

luxus_iroda

Mit tud jobban a takarítócég?

Egy megbízható, neves takarítócég profi szakemberekből áll, akik képzettek, gyakorlottak és nap mint nap bizonyítják rátermettségüket, precizitásukat és ügyfélorientált hozzáállásukat. Nem marad por a szekrény tetején, nem marad poros a lámpabúra, a csempék közti fuga sem marad koszosan, minden tiszta, ragyog és higiénikus.Ráadásul mindennek elérése akkor történik, amikor senkit sem zavarunk vele. Munkaidő előtt, munkaidő után, lényeg, hogy úgy tűnjön, mindig a “kismanók” varázslata teszi makulátlanná reggelre a helyet.

Ha a takarítócég előnyeit soroljuk, akkor nagyon fontos kiemelni a szakértelmet. Igen, a takarítás is szakmunka, bizony vannak fontos ismeretek, melyek nélkül nem lehet jól elvégezni. A különböző módszerek elsajátítása, a géphazsnálat, a felületek és szerek ismerete nagyon fontos ahhoz, hogy tökéletes eredményt érjünk el. A króm máshogy viselkedik, mint az üveg, a kárpitok sem egyformák, a padlókról meg més szót sem ejtettünk. Egyáltalán nem mindegy, milyen szerrel, eszközzel és eljrással tesszük tisztává a különböző felületeket, hiszen a tisztaság és higiénia mellett az állagmegőrzés és ápolás is fontos szerepet játszik egy profi takarítócég munkájában.

Mitől más egy luxus iroda?

luxus_irodatakaritas

A luxus irodában, ahogy egyéb színvonalas helyen olyan berendezések és felületek találhatóak, melyek különleges tisztítást, védelmet és ápolást igényelnek. Ráadásul ezek jellemzője általában, hogy egyetlen porszem is meglátszik, ha van, bárhová is nézünk. Drága, finom anyagú szövetek, nagy üvegfelületek, krómozott eszközök, bőr bútor, különleges padló…ezeket bizony csak képzett szakemberek tudják hatékonyan, ugyanakkor kíméletesen kitakarítani.

Luxus irodának nem luxus az irodatakarítás

Egy csodás, reprezentatív beltér tisztán tartása odafigyelést igényel. A sarkokból is ki kell húzni a koszt, egyetlen homályos csík sem maradhat ablakon, üveg asztalon, krómozott korlátokon. A bőr bútornak ápolásra van szüksége, nem lehet bármivel tisztítani. A műbőrre, textilbőrre ez különösen igaz. Mivel ezek az irodák, galériák, bemutató termek vagy üzletek azzal is magukat adják el, ahogy kinézek, az irodatakarítás nem számít luxus kiadásnak. Főleg, hogy árát tekintve sem tartozhat ebbe a kategóriába. Ha szeretne profi irodatakarítás szolgáltatást, bízza ránk, az egyik legjobb takarítócégre luxus belterei tisztán és higiénikusan tartását!