Ki mondta, hogy egy budapesti takarítócég csak a fővárosban dolgozik? Nagy csapatunk, egyre fejlődő vállalkozásunk ma már egész Pest megyében varázsol ragyogó tisztaságot bármilyen területen. Kisebb település vagy nagyobb város? Kis iroda, egyszeri munka vagy rendszeres takarítás irodaházban? Mi tényleg mindent megoldunk. Nézzük, mit is kell erről tudni!

Többet tud egy budapesti takarítócég, min vidéki versenytársai?

budapesti takarítócég

A szolgáltatás minősége nem azon múlik, hogy vidéki vagy budapesti takarítócég kínálja-e. Itt az emberi tényezők dominálnak. Ha egy igényes, önmagát és ügyfeleit is tisztelni tudó csapatról van szó, akkor nem kell kételkedni a kínált takarítás színvonalában. Ám ha valakinek inkább csak nyűg a munka és a fizetésen kívül semmi sem érdekli, akkor fővárosi szolgáltatástól sem érdemes sokat várni.

Akad néhány tényező, ami alapján valószínűsíthető, hogy egy takarítócég színvonalas-e. Ugyanígy megvannak a biztos pontok az igénytelenség felmérése is. Fontos tisztában lenni azokkal a tényezőkkel, amik jelentőséggel bírnak a takarítócég kiválasztásakor. Ha jól megnézzük, kit engedünk a munkahelyünkre, kisebb a csalódás esélye.  Mik ezek a tényezők? Hát beszéljünk róla!

  • Képzettség és tapasztalat: Ha egy takarítócégben nem képzett munkaerő van zömével, akkor elkezdhetünk kételkedni. Van példa arra, hogy képzettség nélkül, egyszerűen betanított módon is csodás munkát végez valaki. Ám sajnos ebből van kevesebb. Kell a végzettség. És kell a tapasztalat ahhoz, hogy takarítás után elégedettek legyünk és ez hosszútávon is így maradjon. Csak egy példa erre az, hogy ha a kényes felületeket nem tudja valaki jól kezelni, akkor azok idővel megsínylik az egyszerű tisztítást. Ilyenkor kár keletkezik és talán nem is egyértelmű, hogy mitől.
  • Helyszíni felmérés és részletes átbeszélés: Ha egy takarítócég veszi a fáradságot és pontosan átbeszéli a szolgáltatás részleteit, miután felmérte e munkát, valószínűleg igényes. A megfelelő szolgáltatáshoz tudnunk kell, mivel állunk szemben. Aki ezzel nem foglalkozik, az nem is kínál az adott hely sajátosságainak megfelelő végeredményt.

 

  • Referencia: Fontos, hogy akit beengedünk munkahelyünkre, megbízható legyen. Takarítónak lenni bizalmi pozíció, így ha nincsenek olyan referenciák, aki jószívvel ajánlják az adott céget vagy takarítót, kicsit lutri az egész. Nálunk csak úgy sorjáznak a nevesebb cégek weboldalunkon, akikkel gyümölcsöző együttműködésünk remek biztosíték.
  • Felelősségbiztosítás: A felelősségbiztosítás védi a megrendelőt és védi a takarítócéget is. Ha valaki nem gondoskodik legalább önmaga védelméről, azzal nem biztos, hogy érdemes számolni.

budapesti takarítócég referencia

Mi egy budapesti takarítócég előnye?

Ha mindenképpen ki akarjuk élezni a kérdést a vidéki és budapesti takarítócég közti különbségre, akkor nézzük a tapasztalatot. Igaz, hogy vidéken is nagyon sokszínű tapasztalat szerezhető, sőt! A fővárosban viszont a luxustól az ipariig, az extrémtől a piperéig mindenre van példa. Olyan széles a paletta, hogy mi már nem is tudunk olyat mondani, amit ne takarítottunk volna. nekünk nem lehet újat mutatni, mindent megoldunk. Ez persze annak is köszönhető, hogy vidéken is vállalunk takarítást, hiszen így lesz teljes a sor. De senki ne azért válasszon minket, mert budapesti takarítócégnek számítunk. Válasszanak a referenciáink és a személyes megbeszélés alapján! ha pedig egyszer megtapasztalta, milyen szolgáltatást kínálunk, már nem lesz kérdés, hogy kivel dolgozik!