A belvárosi irodatakarítás nem csak higiéniai szempontból fontos, hanem presztízskérdés is. Mindkét szempontot pedig csak professzionális és kifogástalan munkát végző takarítócég tudja maradéktalanul figyelembe venni. Miért érdemes erre figyelmet fordítani és befektetésként tekinteni rá? Hogy van az, hogy a napi szintű takarítás annál inkább elengedhetetlen, minél modernebb, „csillivilibb” az iroda? Miért fontos bemutatótermek, üzlethelyiségek számára, hogy reprezentációs értékkel bíró módon legyenek tiszták és rendezettek? Többször volt már erről szó blogunkban, azonban nem lehet eléggé kiemelni ezeket a jelentős szempontokat. Nézzük akkor összefoglalva, hogy miért kell a profi takarító a Belváros igényes munkahelyeihez!

A belvárosi irodatakarítás reprezentációs értéke

Arról már bőségesen írtunk, hogy a takarítás miért fontos egy munkahelyen. A higiéniai, fertőzésveszélyt kizáró, alapvető szempontokat most nem is részleteznénk. Inkább térjünk ki arra, hogy miért előnyös, ha látványosan tiszta a környezetünk, főleg egy munkahelyen, főleg a Belváros elitebb közegében. Az elit közeget inkább a nagy presztízsű, drága, luxus irodákra, üzletekre, szolgáltató központokra értjük, ahol azért mindennek súlya van.

belvárosi irodatakarítás

A csillogó és különleges felületeken minden meglátszik. Az üvegen vagy krómon egyetlen ujjlenyomat is ellenszenvet kelt, a bőrön és textil vagy más szokatlan burkolatokon a por szinte ordít. Ha nem ügyelünk, a különleges és drága, elit megoldásaink apró figyelmetlenség okán is azonnal igénytelenséget, alacsonyabb színvonalat közvetítenek. Még akkor is, ha szolgáltatásunk a legmagasabb minőséget képviseli. Ahhoz, hogy maximálisan a magas színvonalú szolgáltatásra koncentrálhasson, a takarítás nagy energiát igénylő gondját bízza arra, aki meg azon területen képvisel magas színvonalat. Így lesz a szolgáltatásához passzoló luxus közege, ami csalogató és megtartó erejű. Ennek a jelenlegi hatalmas versenyhelyzetben elképesztő jelentősége van. Főleg Budapest szívében, ahol luxus szolgáltatók és üzletek sorjáznak. A profi belvárosi irodatakarítás nem luxus, hanem alapszükséglet egy olyan cégnek, amely valóban színvonalat akar nyújtani. Gondoljunk csak bele, hová térünk vissza szívesebben, két hasonló típusú és minőségű szolgáltatás esetén! Oda, ahol nem volt teljesen rendben a tisztaság vagy rendben volt, de semmi extra? Vagy inkább oda, ahol úgy éreztük magunkat, mint aki az elsők között „avatja fel” a helyet? A ragyogóan tiszta széket, amiben várakozik, az padlót, amin sétál, a tollat, amivel aláír? Nem is beszélve a speciális dolgokról.

A belvárosi irodatakarítás ára

Attól függetlenül, hogy a belváros, mint közismerten drága hely, él az emberek tudatában, az irodatakarítás itt is ugyanolyan árazás alapján történik. Legalábbis nálunk, a Serverin takarító Szolgálatnál. Így lesz igazi befektetés a profikra bízott tisztaság és így térül meg igencsak hamar. Nem csupán anyagi szempontból jelent ez megtérülést, hanem a dolgozók, munkatársak munkakedve miatt is. Bár, ah jobban meggondoljuk, a jobb kedvvel bejáró dolgozó, az egészséges munkaerő végső soron anyagilag is kifizetődő. A Belvárosi irodatakarítás szakértőjeként azt mondjuk, hívjon minket bizalommal és lépjen egyet feljebb a „ranglétrán” vonzó tisztaságával!