Az irodatakarítás roppant népszerű szolgáltatás, mert alapvető igényeket elégít ki. Mindenkinek alapvető igénye van a rend, a tisztaság és a higiénia iránt. Ezek nem csupán az irodavezető és az iroda dolgozói, de a partnerek és ügyfelek szempontjából is fontosak.

Egy jó vezető képességekkel megáldott főnök tisztában van azzal, miként lendítheti előre az iroda működését, mi módon teheti hatékonyabbá és kellemesebbé a munkavégzést, és miket kell megtenni az ügyfélszerzés érdekében. Ezek között előkelő helyen szerepel a tisztaság, amely, mint tudjuk, fél egészség, de akár az üzleti siker felét is adhatja.

Profi irodatakarítás Budapest és környékén, ezt vállalja cégünk, mely számos elégedett partnert tudhat maga mellett. Nézzük a három fő célt, mely irodatakarítás során megvalósul!

A rend

irodatakaritas1

A rendrakás egy része természetesen az irodai dolgozók feladata, hiszen az iratok, mappák, jegyzetek, fontos anyagok és személyes holmik elrendezésébe a takarítócég dolgozói nem folyhatnak bele. A rendetlen iroda nagy fejtörést okoz mindenkinek, hiszen bármikor előállhat egy kellemetlen helyzet. Például betoppan egy fontos ügyfél, aki elszörnyedve tapasztalja a fejetlenséget, vagy éppen szükség van egy régebbi aktára, amit sehol sem találni. De van ennél rosszabb is. Bármikor felbukkanhat egy jelentős partner, aki bizalmatlanná válhat egy olyan irodával szemben, ahol a titkárnő nem talál egy használható tollat sem a rendetlen asztalon, ahol a kuka tele, az ételes dobozok és papír kávéspoharak hada pedig egy talponálló hátsó szekciójára emlékeztet.

“Rend a lelke mindennek” szokás mondani, és van is benne igazság. Ahol rend van, ott könnyű naprakésznek lenni, ott könnyű hatékonyan dolgozni, fennakadás nélkül.

A tisztaság

irodatakaritas2

Ahol rend van, ott általában tisztaság is, bár időnként lehet találkozni meglepő kivételekkel. Az irodatakarítás profi takarítócég megbízásával tökéletes tisztaságot jelent. Minden apró felületet megtisztítunk, minden foltot eltüntetünk és figyelünk a részletekre is, melyek fölött sokan elsiklanának. Például ki néz be a szekrény mögé, por és pókháló után kutatva? A mi munkatársaink biztosan.
Portörlés, felmosás, asztalok, polcok, székek, korlátok lemosása, ablakpucolás, mellékhelyiségek kitisztítása, kuka lemosása, padlófényezés, szőnyegpadló tisztítás és még sorolhatnánk, mennyi minden tartozik az irodatakarításhoz. Tudjuk, milyen fontos, hogy a kosz és a szennyeződések eltűnjenek, és hogy a szőnyegek, asztalok, a mosogató, hűtő, mosdók tisztán várják a dolgozókat és az ügyfeleket.

A higiénia

irodatakaritas-3

Az irodatakarítás, legyen szó napi takarításról vagy heti takarításról, esetleg nagytakarításról, magába foglalja a fertőtlenítést is. A mosdók, mellékhelyiségek, konyhák fertőtlenítése alapvető, de kifejezetten fertőtlenítő jellegű takarítás is szóba jöhet. Ezt a téli időszakban különösen ajánlott elvégeztetni, hiszen ilyenkor a sok megfázás, a lappangó vírusok és a rengeteg baktérium komoly problémákat okozhat. A lebetegedett irodai személyzet pedig nem hatékony munkaerő.
Nem mindenki tudja biztosítani a higiéniához szükséges felszerelést és megfelelő, HACCP szempontból elfogadható takarítószereket. Takarítócégünk mindennel fel van szerelkezve, ami egy makulátlan, higiénikus, tiszta és rendezett iroda prezentálásához szükséges.