Unja már, hogy egyszerre több szolgáltatóval kell kapcsolatot tartania, időpontokat egyeztetnie és számtalan számla vár kiegyenlítésre? Intéztesse egy partnerrel az irodatakarítás, zöldterület gondozás vagy akár gondnokság feladatait és szabaduljon meg a sok észben tartandó problémától! Mi komplex szolgáltatást nyújtunk, többet kínálunk, mint egyszerű takarítócég.

Takarítás mindenhol és mindenkor

Irodatakarítás lehet kis lakásiroda takarítás vagy egész irodaház takarítás is. Emellett üzlet takarítás, bemutatóterem takarítás, közintézmény takarítás, szerviz és műhelytakarítás, de raktár takarítás is szerepel szolgáltatásaink között.

Mindegy, hogy ki vagy nagy ügyfélforgalmat bonyolít le az adott hely, nem számít, hogy hány kolléga dolgozik ott, ahogy az sem, hogy milyen tevékenységet végeznek. Nálunk mindenre van profi megoldás. Leinformálható, jól képzett és gyakorlott takarítóink tökéletes munkát végeznek. Munkájukhoz cégünk modern takarítógépparkot, jó minőségű takarítóeszközöket és hatékony, mégis környezetbarát tisztítószereket biztosít, így kínálva elsőosztályú szolgáltatást minden kedves ügyfelünk és leendő ügyfeleink számára.

Irodatakarítás vagy közintézmény, műhely, üzlet raktár stb takarítás szolgáltatásunk elérhető napi takarítás, heti egyszeri vagy többszöri rendszerességgel végzett takarítás, sőt eseti jellegű takarítás gyakorisággal is. Ha felújítás után vagy költözködés előtt, illetve berendezés után szüksége van nagyobb, átfogó irodatakarításra, bízzon bennünk bátran! Nincs szükség hosszútávú szerződésre, hogy lelkiismeretes és profi munkát végezzünk Önnél, bárhol, bármikor, bármilyen jellegű tisztító tevékenység során.

Zöld terület gondozás és gondnokság takarítócégtől?

zoldterulet_gondozas

Takarítás, fertőtlenítés, rendrakás mellett bizony, mi vállaljuk irodaháza, üzeme, közintézménye vagy raktára stb. zöldterületeinek gondozását is. Locsolás, az udvar, park rendben tartása, fűnyírás nekünk nem okoz gondot. Kérhető folyamatos gondnokság, de eseti vagy szezonális szolgáltatás is. Ha csak a havat kell ellapátolni, ha az őszi levelektől szabadulna, ha nyáron az öntözés és fűnyírás a fontos, kollégáink profi gépparkkal és leinformálható háttérrel állnak rendelkezésre.

Ahogy láthatja, nálunk minden egyben elérhető. Irodatakarításon belül ablaktisztítás, mellékhelyiségek takarítása, fertőtlenítés, padlótisztítás és fényezés, szőnyegtisztítás, előtér, folyosó takarítás a legkisebb lakásirodáktól a komplex irodaházakig. Emellett közintézményektől kezdve üzleteken át műhelyekig mindenhol szívesen dolgozunk. Kérje ajánlatunkat, vagy segítségünket az ön számára legmegfelelőbb takarítás típus és rendszeresség megállapításában. Ha zöld területeit is egy füst alatt intézné, mi vagyunk az Ön embere.

Weboldalunk kezdőlapján előzetes árajánlatot kérhet, informálódhat, a megadott telefonszámon pedig részletes és személyre szabott információkhoz juthat. Keressen minket bizalommal, ha rendre és tisztaságra vágyik!