Irodatakarítás során a szakmában eltöltött hosszú évek alatt sokféle irodabelsővel, dizájnnal, stílussal találkoztunk már. Mindegyik iroda gondos takarítást igényel, ám vannak különlegesen berendezett munkahelyek is, amelyknél különösen elkél a szakértelem és odaadás. Ilyenek az antik berendezésű irodák is, melyekben csodálatos, értékes antik bútorok és dísztárgyak árulkodnak a tulajdonos ízlésvilágáról. Ezek a sokszor méregdrága és kényes bútorok az iroda átfogó és hatékony kitakarítása mellett ápolást és óvatos bánásmódot igényelnek. Ezeket pedig csak lekiismeretes és profi takarító szakemberek tudják megadni számukra.

antik_butor_tisztitas

Antik irodának takarítócég kell

Mint írtuk, az antik berendezés különleges bánásmódot igényel, ha hosszú ideig tisztának, szépnek akarjuk tudni. Az antik bútorok állagmegóvása sokkal nehezebb, mint az egyszerű berendezéseké, hiszen az anyagok lehetnek időtállóak, de örök életűek nem igazán. Legalábbis ugyanazon formájukban nem lesznek jelen az idők végezetéig. Ahhoz, hogy épségben maradjanak és a megfelelő bánásmódban részesüljenek, miközben az iroda makulátlanul tisztává és higiénikussá válik, képzett és gyakorlott kezekre van szükség. Emellett a megfelelő takarító eszközök és tisztító szerek is fontosak.

Az egyszemélyes vagy a beosztottak közül kinevezett takarítók lehet, hogy jól végzik munkájukat és az iroda tisztasága kifogástalan. Sőt, még az is lehet, hogy szépen bánnak a bútorokkal. Azonban kevésbé valószínű, hogy tudásuk kiterjed az antik bútorok megfelelő tisztítására és állagmegőrző ápolására is. Éppen ezért, ha antik berendezésű az iroda, hívjon szakértőket, bízza takarítócég képzett munkatársaira irodája rendben tartását!

Antikolt bútorok tisztítása

Ha az iroda nem a méregdrága antik berendezéssel büszkélkedhet, de a sítlus megtetsztett és antikolt bútorok díszítik, a takarításra és a bútorápolásra itt is különösen oda kell figyeni. Az antikolt bútorok bevonata könnyen sérül, felületük kismértékű behatásra is károsodhat. Az antikolás sérülékeny, ezért csak bizonyos tisztítószerek, takarítóeszközök és eljárások alkalmasak a megfelelő tisztításukra és állaguk hosszútávú megőrzésére.

antikolt_butor_tisztitas

A takarításban a szakértelem azt jelenti, hogy minden felületet, még az egyedieket is profin, egyedi igényeknek megfelelően tisztítunk , így azok tisztává válnak, közben pedig nem sérülnek. Sokféle módszer, takarítóeszköz és tisztítószer áll rendelkezése az irodatakarítás elvégzésére. Ezek közül vannak, amikhez egyszemélyes takarító, vagy maga az iroda nem igazán jut hozzá, nem tudja bepakolni a tisztószer raktárba. Sőt, ezek egy részéről nem is tudnak azok, akik nem a szakmában dolgoznak.

Ne kockáztasson, tartsa meg antik vagy antikolt bútorai épségét és szépségét úgy, hogy közben makulátlanul tiszta és 100%-ban higiénikus iroda várja minden reggel! Egy profi takarítócég, amilyen mi is vagyunk, óvja bútorait, legyenek azok bármilyenek.