Ablaktisztítás iroda, irodaház, közintézmény esetén cseppet máshogy működik, mint mikor otthon pucoljuk meg az üveget. Abban viszont egyértelmű az azonosság, hogy a tiszta ablaküvegek (üvegajtók, üvegfalak) már önmagukban behangolják beltereinket. Igaz, még csak február végét kezdtük meg, de az bolondos idő már tavaszi hangulattal köszön be a sokszor homályos ablaküvegeken. Élvezd ki a csodás napsütést és engedj be belőle minden egyes fotont kristálytiszta ablakaidon keresztül!

ablaktisztítas_ablakpucolas

Tiszta ablakok és munkakedv

A tiszta ablak csodaszép látvány. Ha az iroda remek kilátással bír a városra, parkra, esetleg a városszéli területekre, érdemes kihasználni ezt. A munkakedv olyan apróságokkal is javítható, mint tiszta padló, higiénikus mellékhelyiség vagy akár egy kellemes színű kép a falon, de a tiszta ablak ezeknél sokkal többet adhat. Két dokumentum megírása, két telefonbeszélgetés között kipillantani a tiszta ablaküvegen, mely a rendszeres irodatakarítás szolgáltatás segítségével minden nap makulátlan lehet, felér egy kiadós szünettel. Főleg, ha a szürke téli napok után ismét életre kel a természet, szebben kékül az ég és süt a Nap, hét ágra.

A rendszeres ablaktisztítás beltereinket is világosabbá teszi, így méginkább növeli a munkakedvet, az iroda, munkahely, otthonaink vidámságát és aktív hangulatot teremtve minket is aktivizál. Mindegy, hogy takarítócég végzi, vagy egyszemélyes takarító, esetleg a munkatársak osztják fel maguk között az irodatakarítás munkálatait, vagy az ablakmosó feladatát, a lényeg, hogy a tiszta ablakok alapvetőek.

Mit tegyek, ha irodaházban bérlek irodát?

ipari_alpinista_ablaktisztitas

Sok cég működik irodaházakban, melyek a társasházakhoz hasonlóan a külső és némely belső munkálatokat is előre meghatározott céggel, munkavállalóval végeztetik. Sok esetben meghatározott időközönként az ipari alpinista technikával is dolgozó takarítócég munkatársai az irodaépület összes üvegfelületét megtisztítják. Ez nagy segítség, ugyanakkor néha bosszantó kötöttség is lehet. Segítség, mert ha az irodaház üzemeltetője gondosan figyel az irodák érdekeire és ablaktisztítás terén is igyekszik mindig a maximumot nyújtani, egy gonddal kevesebbek kell az egyes irodáknak foglalkozniuk. Azonban, ha az ipari alpinista ablaktisztító nem érkezik időben, túl ritkán dolgozik, a piszkos, cseppfoltos, madárürülékes és poros üvegfelületek zavaróak lehetnek.

Ám nem kell feltétlenül ezt eltűrni. Egyrészt érdemes felvetni a problémát az illetékesnél, másrészt sok esetben lehetőség van arra, hogy egyes iroda mindössze a hozzá tartozó ablakfelületeket, üvegeket tisztíttassa meg. Ezen kívül létezik másik megoldás is, amivel a megfelelően nyitható ablakokat belülről lehet tisztítani. A legtöbb ablak egyébként ilyen, hiszen kinyitva mindkét fele elérhető. Ebben az esetben az irodatakarítás munkálataival megbízott takarítócég az ablaktisztítás feladatát zökkenőmentesen végzi, ráadásul akkor és úgy, amikor és ahogy az adott iroda kéri.

Ha mindig tiszta ablakokat, üvegfelületeket szeretnél, nyugodtan passzold át nekünk az ablaktisztítást. Profi takarítócégként a teljes irodatakarítás mellett akár csupán ablakpucolást is kérhetsz tőlünk, ráadásul mindenféle technikával tudunk dolgozni, így egy egész irodaházat is ránk bízhatsz.