Az ablaktisztítás I. kerület esetében sokszor műemléképületek ablakainak lemosását jelenti. Ehhez érdemes profi segítséget, takarítócég hozzáértő munkatársait választani. Irodatakarítás mellett vagy azzal együtt mi is szívesen vállaljuk az I. kerületi irodák ablakainak megtisztítását minden évszakban.

I.kerület – ahol fontos az óvatos ablaktisztítás

ablaktisztitas_I.kerulet

Az I. kerület ablaktisztítás szempontjából Budapest néhány más kerületéhez hasonlóan azért különleges, mert itt számos műemléképületet találunk. Sőt, nagyrészt olyan épületekben létesült irodák ablakainak tisztításáról van szó, melyek műemléki státuszban vannak. Ezeknél az épületeknél az ipari alpin technika nem mindig kivitelezhető, de szerencsére nincs is szükség rá, hiszen az egyes emeleteken az ablakpucolás belülről is megoldható. Sőt, az I.kerületi lakásirodák jelentős részénél erkély segíti a külső ablakpucolás elvégzését.

Műemléképületek ablaktisztítása során különösen figyelnünk kell az esetlegesen elmaradt restaurálás, az épület hiányos karbantartása okozta vakolatproblémákra. Emellett a műemléképületek ablakai – jobb esetben – régi típusú, az adott épülethez illő, eredeti ablakkerettel vannak ellátva, így annak állapotát is óvnunk kell. Nagyon sok a fa ablakkeret, melyeken a megkopott festék vagy a hiányos lakkozás is több odafigyelést igényel az I.kerületi ablaktisztítást végző takarítótól.

Minőségi ablaktisztítás I.kerület

Számunkra az ablaktisztítás az I.kerület irodái esetében ugyanolyan tökéletes tisztaságot jelent, mint bármely más kerületnél. Nagyon fontos, hogy a minőségi munkavégzés nem helyfüggő, hanem takarítócég függő vagy emberfüggő. A mi munkatársaink minden munkához úgy állnak hozzá, hogy azt maximális megrendelői elégedettség kísérje. Egy iroda esetén a makulátlan, ragyogó ablakok több szempontból is fontosak. Egyrészt a tisztaság érzetét keltik akkor is, ha az iroda belső részeiben már gyűlni kezd a por. Másrészt frissességet sugároznak, hiszen egy jól megtisztított ablak olyan, mintha nem is létezne. Ez a legjobb fényforrásunk is. A profi ablakmosás az I. kerületben is presztízskérdés, hiszen a betérő ügyfelek vagy partnerek számára is kellemesebb látvány egy makulátlan ablak, mint a koszos, poros, esőfoltos, netán madárürülékes üveg, amelyen nem nagy élmény kinézni.

muemlek_ablakpucolas

Ha makulátlanul tiszta, ragyogó, „nem is létező” ablakokra vágyik, keressen minket bizalommal! Az I. kerület ablaktisztítás szempontjából számunkra ugyanolyan fontos, mint például hatalmas irodaépületek, ahol ipari alpinisták pucolják ragyogóra az üveget. Óvjuk és varázsoljuk tisztává együtt Budapest műemlék épületeit, bízza profi szakemberekre a munkát, hogy minden szempontból kifogástalan végeredményt kapjon! Ha kicsi ablakok, ha gerébtokos ablakok, ha nagy üvegfelületek, ha fa ablakkeretek vagy műanyag nyílászáró, ha új ablakok, ha régiek, mi minden esetben tisztítjuk és óvjuk is egyben.